Přejít k hlavnímu obsahu

Michael Average zkouší herní brýle DEV1S

8. 3. 2018 | 23:49 Všechny hry
Minulý týden Michael Average zkoušel ve videu herní podložky DEV1S. Dnes se ovšem podíváme na zoubek i herním brýlím TITAN a SPECTRUM.
Výchozí obrázek

Minulý týden Michael Average zkoušel ve videu herní podložky DEV1S. Dnes se ovšem podíváme na zoubek i herním brýlím TITAN a SPECTRUM.

Herní brýle DEV1S jsou určeny pro všechny hráče, nehledě na to, jaké žánry her hrajete. Chrání totiž vaše oči před modrým zářením, kterému je každý hráč několik hodin vystavován každý den. Vaše oči nebudou tolik namáhány, což pro vás znamená delší výdrž při hraní a dlouhodobou ochranu vašich očí.

Tyto herní brýle používá spousta dobrých a zkušených hráčů, jako je například Ladislav "GuardiaN" Kovács, hráč týmu Faze Clan, který s firmou DEV1S dokonce spolupracoval na výrobě jedné z herních podložek. Tyto herní brýle jsou také velmi populární mezi streamery, protože právě oni za počítačem tráví dny i noci a jejich oči si zaslouží dostatečný odpočinek a to vše díky herním brýlím TITAN a SPECTRUM.

Teď už se ale přesuneme na nové video od Michaela Average, kde nám ukáže, proč herní brýle DEV1S potřebuje každý správný hráč. Nezapomeňte také navštívit Michaelův e-shop a Patreon.

Používáte také herní brýle DEV1S? Jestli ano, tak nám do komentářů nezapomeňte napsat jaké. Pokud ještě brýle nemáš, nezoufej! Již brzy budou další soutěže, díky kterým budeš moci bojovat o skvělé produkty značky DEV1S.