Přejít k hlavnímu obsahu

Nečekaná změna aneb mixwell míří do G2

9. 3. 2018 | 20:29 Counter-Strike 2
Vzhledem ke zdravotnímu stavu shoxe se už nějaký ten pátek spekuluje, kdo jej nahradí a jak bude nová sestava G2 Esports vypadat. Nyní je vše černé na bílém a novým kapitánem je NBK.
Výchozí obrázek

Vzhledem ke zdravotnímu stavu shoxe se už nějaký ten pátek spekuluje, kdo jej nahradí a jak bude nová sestava G2 Esports vypadat. Nyní je vše černé na bílém a novým kapitánem je NBK.


Richard 'shox' Papillon vždy patřil za jednu z největších světových hvězd, avšak poslední měsíce strávil v pozici in-game lídra, kde naplno nedokázal prokazovat své individuální dovednosti. Jak sám prohlásil, tak jako kapitán G2 Esports chystal drastičtější změny ve své sestavě, než zamýšlelo vedení organizace, tudíž při jeho absenci způsobené dlouhodobým zraněním ruky bude vyzkoušena druhá možnost a to s jeho trvaleným nahrazením, což pro změnu potvrdil Ocelote.

Novým vůdcem se stává Nathan 'NBK-' Schmitt, přičemž na zkušební dobu tým posiluje 22letý Španěl Óscar 'mixwell' Cañellas. Ten v minulosti nejednou prohlásil, že zdokonaluje svoji francouzštinu, aby měl v budoucnu více možností v rozhodování se o svém působišti. Spolu se shoxem končí v sestavě také kouč Edouard 'SmithZz' Dubourdeaux, který se chce vrátit na pozici hráče a nahrazuje ho známý manažer Jérôme 'NiaK' Sudries. Shox i SmithZz prozatím budou v organizaci G2 Esports stále pod smlouvou, záležet bude pouze na tom, jak se bude pozměněné sestavě a zejména mixwellovi dařit. Posledním úspěchem byl triumf na DreamHack Masters v Malmö a od té doby nedokázala francouzská jednička vyhrát jediný play-off zápas.

Mixwell se za pár dní účastní WESG World Finals se španělskou sestavou Wololos, kde kromě něj hraje například loWel nebo Kairi, po tomhle turnaji by měl s okamžitou platností nahradit shoxe. Toho čeká 23. března operace a jak dlouhá bude rehabilitiace a celkově následná budoucnost na světové CS:GO scéně, to je zatím ve hvězdách. Nemůžeme se však dočkat návratu hvězdy, protože dle jeho slov se určitě vrátí, ale ne jako kapitán, nýbrž hráč.

Současné složení CS:GO týmu G2 Esports:

{#Francie} Nathan 'NBK-' Schmitt
{#Francie} Dan 'apEX' Madesclaire
{#Francie} Kenny 'kennyS' Schrub
{#Francie} Alexandre 'bodyy' Pianaro
{#Španělsko} Óscar 'mixwell' Cañellas - ve zkušební době

{#Francie} Jérôme 'NiaK' Sudries - trenér
{#Německo} Niclas 'enkay J' Krumhorn - asistent

{#Francie} Richard 'shox' Papillon - mimo sestavu
{#Francie} Edouard 'SmithZz' Dubourdeaux - mimo sestavu

Štítky: G2
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.