Přejít k hlavnímu obsahu

I letos si v HAL3000 připravili vyladěné mašiny

12. 3. 2018 | 15:23 Všechny hry
Tradiční výrobce počítačů HAL3000 je dlouholetým partnerem MČR v počítačových hrách a každý rok vytvoří modelovou řadu MČR herních sestav určenou pro fanoušky gamingu, na kterých si ty nejlepší týmy z Čech a Slovenska zahrají i velké listopadové Finále. Nejinak je tomu i letos, kdy HALáci připravili vyladěnou flotilu herních mašin. Jednoznačnou volbou pravého progamera by měl být model Elite-Ti, který sklízí v recenzích samou chválu. Je to také díky nejnovějším edicím jednotlivých komponent, hlavně šestijádrový odemčený procesor i5-8600K 8.
Výchozí obrázek

Tradiční výrobce počítačů HAL3000 je dlouholetým partnerem MČR v počítačových hrách a každý rok vytvoří modelovou řadu MČR herních sestav určenou pro fanoušky gamingu, na kterých si ty nejlepší týmy z Čech a Slovenska zahrají i velké listopadové Finále. Nejinak je tomu i letos, kdy HALáci připravili vyladěnou flotilu herních mašin. Jednoznačnou volbou pravého progamera by měl být model Elite-Ti, který sklízí v recenzích samou chválu. Je to také díky nejnovějším edicím jednotlivých komponent, hlavně šestijádrový odemčený procesor i5-8600K 8. generace od Intelu a stále nejnovější grafika nVidia s čipem GTX 1070 Ti.

Jak jistě víš, situace na trhu s grafickými kartami je mírně řečeno bídná. Kartu, co jsi mohl loni pořídit bez problémů za rozumné peníze a vybírat ze široké škály modelů a výrobců, si letos nepořídíš ani za trojkovej equip a zbraň z dropu. Dobře, pokud zavřeš obě oči a rozbiješ prasátko s penězi za skiny, kartu koupíš. Cena grafik se totiž za poslední rok skoro zdvojnásobila. A to ještě musíš mít štěstí, abys stihl předražené zboží koupit. U HAL3000 jsou na tuto situaci připraveni a díky úzké spolupráci s předními výrobci komponent v čele s MSI dokážou reagovat a dodávat grafiky alespoň do svých herních kompů. Oblíbené nejvýkonnější modely MČR 2018 Ultimate a Ultimate-K se vrací do výroby a za pár dnů budou opět skladem u všech prodejců, protože se podařilo zajistit vzácné grafiky GTX 1080.

Nemusíš čekat další dlouhý rok na nové edice grafik a trpět lagy nebo nízká FPS. S HAL3000 MČR 2018 přichází elegantní řešení pro občasné hráče i hardcore progamery. Ano, i v této ponuré době pro hráče a fanoušky HW existuje cesta za lepším herním zážitkem. Na nic nečekej – „Hraj jako vítěz!“

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.