Přejít k hlavnímu obsahu

Trio končí v GRS, garzeN a ZeD v novém týmu

14. 3. 2018 | 03:58 Counter-Strike 2
Změny na domácí scéně se nevyhnuli ani Gunrunners.AOC, jejichž sestava se rozpadl v troskách. Kromě naděje v nové složení však vzniká nový tým, v jehož jádru jsou právě i dva ex-GRS hráči.
Výchozí obrázek

Změny na domácí scéně se nevyhnuli ani Gunrunners.AOC, jejichž sestava se rozpadl v troskách. Kromě naděje v nové složení však vzniká nový tým, v jehož jádru jsou právě i dva ex-GRS hráči.

Úterní start kvalifikační fáze nové sezóny COOL ligy objasnil mnohé, některé týmy musely jít s pravdou ven. Stejně tak tomu bylo i v případu Dávida 'garzeN' Hrušovského, který spolu s Adamem 'ZeD' Bartkem a Markem 'f1ndus' Kocúrem skončili v Gunrunners, kde působili poslední dva měsíce a mimo jiné získali i stříbro na první LANce letošní sezóny, UNIZA Masters.

Bývalá sestava Gunrunners na LANce v Žilině, zleva: Nelv1, INCC, f1ndus, ZeD, garzeN

První dva jmenovaní hráči již své nové působiště našli a to v novém týmu pod vedením Tomáše 'teCkoO' Koširer, který do oficiálního oznámění svého působiště působí pod názvem Aliqiuis. V této sestavě doplňuje garzeNa, ZeDa a bývalého kouče Alza.eXtatus také bývalý hráč eEriness a krátce i eSuby Dominik 'NIO' Maxián. Pátým do party není nikdo jiný než Tomáš 'zyored' Cvaniga, který loni reprezentoval barvy Inside Games a Dark Tigers a vybojoval i bronz na MČR.

Gunrunners nehodlají vzdát podporu CS:GO a novou sekci by měl dávat dohromady Juraj 'Nelv1' Minár, o Martinu 'INCC' Shinwari žádné informace nemáme. Možná pětice se představil stejně jako garzeN a spol. na zmíněné kvalifikaci do COOL ligy, kde však ani oni neprošli prvními koly. Po Nelv1ho boku jsme mohli vidět hráče jako Erik 'ecko.' Koširer nebo Patrik 'Lastík' Ptáček, jaká však bude opravdová budoucnost GRS.AOC, to je zatím pouze ve hvězdách.

Složení nového týmu Aliquis:

{#Slovenská Republika} Tomáš 'teCkoO' Koširer
{#Slovenská Republika} Dávid 'garzeN' Hrušovský
{#Slovenská Republika} Adam 'ZeD' Bartko
{#Slovenská Republika} Dominik 'NIO' Maxián
{#Slovenská Republika} Tomáš 'zyored' Cvaniga

Zdroj: @garzencs
Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.