Přejít k hlavnímu obsahu

Čtvrtfinále EU LCS s českou vlajkou | Preview

20. 3. 2018 | 16:51 League of Legends
Evropská nejvyšší soutěž směřuje ke svému konci. Během následujících tří týdnů se zrodí nový šampion a zástupce evropské scény na turnaji Mid-Season Invitational 2018. Do boje o evropský titul vstupuje v pozici outsidera i Patrik "Sheriff" Jírů a jeho H2k-Gaming.Splyce vs. Team ROCCAT
Výchozí obrázek

Evropská nejvyšší soutěž směřuje ke svému konci. Během následujících tří týdnů se zrodí nový šampion a zástupce evropské scény na turnaji Mid-Season Invitational 2018. Do boje o evropský titul vstupuje v pozici outsidera i Patrik "Sheriff" Jírů a jeho H2k-Gaming.

Splyce vs. Team ROCCAT

V pátečním duelu se střetne třetí tým základní části, Splyce, se šestým postupujícím celkem Team ROCCAT. V tomto souboji je samozřejmě favoritem tým s hadím znakem, ale ani modré kočky nejsou bez šance. Letos proti sobě zatím hrály týmy dvakrát a z těchto zápasů si odnesly oba týmy po jednom bodu. V play-off se ale hraje stylem BO5 a právě v BO5 se ukáží pravé kvality každého týmu. 

Co se týče kvality hráčů, Splyce jsou rozhodně napřed. Odoamne se výkonnostně znovu zvedl a v posledních týdnech předváděl skvělé výsledky, mezitím co Xerxe si nejspíš odnese cenu za nejlepšího junglera základní části. Na pomyslné špičce se pohybuje i týmová botlane. Team ROCCAT bude chtít soupeře přehrát agresivními nebo překvapivými playi. Pokud se hráčům tohoto týmu ale nepodaří vytáhnout netradiční taktiky, Splyce by neměli mít problém vyhrát.

Hippowan PZ Tip: Splyce 3-0 Roccat

Splyce {#Evropská unie}
vs.{#Evropská unie} Team ROCCAT
 Odoamne {#Rumunsko}
 Xerxe {#Rumunsko}
 Nisqy {#Rumunsko}
 Kobbe {#Dánsko}
 kaSing {#Velká británie}
 Peter Dun {#Velká británie}



{#Korejská republika} Profit 
{#Švédsko} Memento 
{#Korejská republika} Blanc 
{#Estonsko} HeaQ 
{#Norsko} Norskeren 
{#Velká británie} Freddy122 
 23. 3. - 18:00 

 

Team Vitality vs. H2k-Gaming

Druhý zápas je pro českého diváka daleko zajímavější, jelikož se v něm ukáže Patrik "Sheriff" Jírů a jeho H2K. Poslední vzájemný zápas vyhrál právě Sheriffův tým a tím odstartoval loss streak týmu Vitality, který v té době vyhrával jeden zápas za druhý. Ke konci splitu ale svěřenci YamatoCannona začali vypadat zase lépe a lépe. Nakonec ale skončili na čtvrtém místě.

I když je Vitality v tomto zápase favoritem, v týmu má několik nováčků, což jim může uškodit. Klíčovým hráčem této série bude jednoznačně Sheriff, který byl na konci hlavním carry hráčem H2K a i mezi AD Carry začal vynikat. Lepší výkony ke konci splitu podával snad jen švédský super marksman Rekkles. Pokud český marksman udrží nervy na uzdě, dost možná dostane H2K do vytouženého Dánska, kde by si tým zahrál o třetí nebo první místo.

Pokud H2K udrží své výkony z posledního týdne základní části, mohli by nad Vitality zvítězit. Je tu ale spousta věcí, které se u H2K mohou pokazit. Sheriff může dostat nervy, nebo ho může Vitality eliminovat ze hry. PromisQ dělá stále často chyby a i SmittyJ se ukázal v minulosti jako poměrně snadný terč. 

Hippowan PZ Tip: Team Vitality 3-2 H2k Gaming

Team Vitality {#Evropská unie}
vs.{#Evropská unie} H2k-Gaming
 Cabochard {#Francie}
 Gillius {#Německo}
 Jiizuke {#Itálie}
 Minitroupax {#Portugalsko}
 Jactroll {#Polsko}
 YamatoCannon {#Švédsko}



{#Německo} SmittyJ 
{#Nizozemsko} Shook 
{#Polsko} Selfie 
{#Česká Republika} Sheriff 
{#Švédsko} promisq 
{#Velká británie} Veteran 
 24. 3. - 17:00 

 

Zdroj: @lolesports
Štítky: EU LCS