Přejít k hlavnímu obsahu

blade novým in-game leaderem eXtatus?

1. 4. 2017 | 19:06 Counter-Strike 2
Bývalý kapitán týmu eEriness se před pár měsíci rozloučil s aktivní kariérou a hodlal se věnovat naplno streamování. Nyní však vyplouvá na povrch, že to bylo jen tak naoko. V kuloárech se velké změny pečou již nějakou dobu a k nám se dostaly potvrzené informace o jednom z týmů.
Výchozí obrázek

Bývalý kapitán týmu eEriness se před pár měsíci rozloučil s aktivní kariérou a hodlal se věnovat naplno streamování. Nyní však vyplouvá na povrch, že to bylo jen tak naoko. V kuloárech se velké změny pečou již nějakou dobu a k nám se dostaly potvrzené informace o jednom z týmů.

Roman 'blade' Pilný byl neodmyslitelnou součástí eEriness v posledních letech, nyní je však na spadnutí jeho přestup do červených barev. Na základě informací z jiných esportových plátků by se mohlo zdát, že se s eXtatus rozloučí Patrik 'DEV7L' Stuchlík. My ale víme, že je všechno jinak; svůj odchod do nově skládaného supertýmu v nejbližších týdnech oznámí Richard 'queztone' Strnátko. Tím se v sestavě nejlepšího domácího týmu vytvoří skulina na pozici in-game leadera.

Pokud si dáte 1 + 1 dohromady, tak pochopíte, že právě blade je nejžhavějším kandidátem na tuto pozici. Jeho neodmyslitelné zkušenosti a charakter by mohlo být tím pravým, co eXtatus chybí k posunu na vyšší úroveň, aby třeba ještě letos nakoukli do světové TOP20 nebo dokonce na Major. Máme potvrzeno, že bladeovo umění již bylo odzkoušeno na tréninkových zápasech a on nezklamal. Nabídka je to opravdu neodolatelná a pokud jste fanoušky Romanova streamu, tak jistě pochopíte jeho rozhodnutí. Pokud tedy zamíří do eXtatus a ne jinam, i to je totiž možnost!

Pokud nebudeme mluvit o sestavě, ale o stránce organizační, už nějaký týden se šeptá, zdali tým eXtatus prodloužil smlouvy na další rok nebo nikoliv. Tento deal by se tedy nemusel udát v těchto barvách, ale právě s patriotem bladem by mohl celý tým zamířit pod křídla eEriness, kteří by jistě na špičkovou domácí sestavu v čele s Davidem 'Frozen' Čerňanským utáhli zajímavé sponzory. Všechny strany se nám v současnou chvíli odmítli oficiálně vyjádřit a nám nezbývá, než čekat.

Bude tohle nová sestava eXtatus nebo eEriness?

{#Česká Republika} Patrik 'DEV7L' Stuchlík
{#Slovenská Republika} David 'Frozen' Čerňanský
{#Česká Republika} Jindřich 'ZEDKO' Chyba
{#Slovenská Republika} Martin 'MonttY' Melišek
{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš - trenér

Štítky: eEriness, eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.