Přejít k hlavnímu obsahu

Eclot Gaming nabírá pod svá křídla Serivu

6. 4. 2018 | 20:58 Counter-Strike 2
V Eclot Gaming od začátku sezóny toužili vzít pod svá křídla novou CS:GO sekci, ale vždy, když to nějak začalo vypadat, se sestavou to nevyšlo. Až nyní dali šanci tomu správnému koni, který se osvědčil a ještě bez organizace všechny překvapil, když postoupil do 1. COOL ligy.
Výchozí obrázek

V Eclot Gaming od začátku sezóny toužili vzít pod svá křídla novou CS:GO sekci, ale vždy, když to nějak začalo vypadat, se sestavou to nevyšlo. Až nyní dali šanci tomu správnému koni, který se osvědčil a ještě bez organizace všechny překvapil, když postoupil do 1. COOL ligy.

Tým v čele s Milošem 'dzejky' Frčem dosud střílel pod názvem SERIVA a právě pod ním uspěl v kvalifikačních bojích COOL ligy. Jeho šance přestoupit pod křídla Eclot Gaming byly markantní již dva měsíce zpět, kdy jeho sestava s hráči jako neofrag či LEXONNE byla v rámci UNIZA Masters na zkoušce. Krátce po akci však tým dzejkyho odstranil a postupně se celý rozpadl. Takhle vznikla SERIVA, kterou dal dohromady právě dzejky se čtyřmi novými tvářemi na domácí scéně a nyní budou tuto organizaci reprezentovat. Více k přestupu do ECLOTu dodal sám kapitán týmu:

Na začiatok by som chcel poďakovať organizácii Eclot Gaming za šancu a poskytnutú dôveru. Organizácia poskytla pre náš tím všetko potrebné na profesionálnej úrovni a už len my musíme ukázať, že na to máme. Ako môžete vidieť, náš tím sa neskladá zo samých zvučných mien s dlhoročnými skúsenosťami alebo top aimerov našej scény ako vo väčšine nových zostáv. Pre mňa je to už druhý tím, ktorý som zložil z pomerne „noname“ hráčov a verím, že znova dosiahnem minimálne také výsledky ako s predošlou zostavou, pretože chalani na to majú, len im chýbajú potrebné skúsenosti.

„Dúfam, že organizácii budeme robiť dobré meno a dosiahneme čo najlepšie výsledky či už v COOL lige, kde sme sa kvalifikovali, alebo v bojoch o MČR. Taktiež by sme chceli zabojovať o slot v Hitpoint lige a o čo najlepšie umiestnenie na LAN turnajoch, ktoré sa budú konať v najbližších mesiacoch. Pevne verím, že sa nám bude dariť a budeme prekvapením nielen na našej scéne.“

Nejbližší šanci spatřit novou akvizici ECLOTu budou mít fanoušci již v sobotu, kdy proběhne uzavřená kvalifikace do jarní sezóny Hitpoint Masters a dzejky a spol. zde nemůžou chybět.

Sestava CS:GO týmu Eclot Gaming:

{#Slovenská Republika} Miloš 'dzejky' Frčo
{#Česká Republika} Daniel 'Tr0n1c' Palivec
{#Česká Republika} Filip 'SMOUKYY' Němec
{#Slovenská Republika} Kevin 'kevo' Miklovič
{#Česká Republika} Filip 'Lueg' Uxa

Zdroj: eclot.eu
Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.