Přejít k hlavnímu obsahu

OpTic mění sestavu, přichází JUGi a Snappi

25. 4. 2018 | 14:30 Counter-Strike 2
Organizace OpTic Gaming oznámila změnu své CS:GO sestavy. Z týmu Heroic přišli JUGi a Snappi, kteří nahrazují severoamerickou dvojici ShahZaM, stanislaw. Nový line-up je tak kompletně tvořený dánskými hráči.Fanoušci se bohužel nedočkali žádné LAN akce, na které by se nám dánsko-americký mix OpTic mohl představit. Zároveň se tak i naplnily prognózy pocházejíci jak od některých expertů, tak i od širší veřejnosti, že tento tým dlouho pohromadě nevydrží a že změny dříve nebo později budou muset přijít.
Výchozí obrázek

Organizace OpTic Gaming oznámila změnu své CS:GO sestavy. Z týmu Heroic přišli JUGi a Snappi, kteří nahrazují severoamerickou dvojici ShahZaM, stanislaw. Nový line-up je tak kompletně tvořený dánskými hráči.

Fanoušci se bohužel nedočkali žádné LAN akce, na které by se nám dánsko-americký mix OpTic mohl představit. Zároveň se tak i naplnily prognózy pocházejíci jak od některých expertů, tak i od širší veřejnosti, že tento tým dlouho pohromadě nevydrží a že změny dříve nebo později budou muset přijít.

Co se týče jednotlivých rolí v týmu, tak se dá říci, že se jedná o promyšlené výměny kus za kus. Talentovaný JUGi převezme roli snipera, kterou zastával ShahZaM, a dá se předpokládat, že Snappi bude nový in-game leader, což byla úloha, kterou měl předtím na svých bedrech stanislaw.

JUGi a Snappi posilují OpTic

JUGi a Snappi posilují OpTic Gaming 

Transfer se zároveň neuskutečnil pouze v hráčském kádru, ale i na místě trenéra. Bývalý kouč ImAPet přepustil svou pozici dalšímu dánskému rodákovi, kterým je bývalý lodivod týmu North, ruggah.

Pravděpodobným cílem nové sestavy OpTic bude atakovat pozici druhého nejlepšího dánského celku. Tu v tuto chvíli drží tým North, jenž má ale v posledních týdnech mizernou formu. Na oslabený Heroic tedy čeká pravděpodobně role až toho čtvrtého vzadu, a to i přes to, že jejich novou posilou pro zbývající utkání v ESL Pro League není nikdo jiný než legendární friberg. Pátým hráčem Heroic je již zaběhlý es3tag, který se tak konečně zbaví nejistoty, zda bude hrát, nebo leštit lavičku.

Zatím není jasné, jestli se nová sestava OpTic bude kvůli probíhajícím online ligám stěhovat do USA na fulltime, nebo bude jezdit sem a tam podle potřeby, to vše ukáží až nejbližší dny.

Nová dánská sestava týmu OpTic má tuto podobu:

{#Dánsko} Kristian 'k0nfig' Wienecke
{#Dánsko} Nicklas 'gade' Gade
{#Dánsko} René 'cajunb' Borg
{#Dánsko} Jakob 'JUGi' Hansen
{#Dánsko} Marco 'Snappi' Pfeiffer

{#Dánsko} Casper 'ruggah' Due (trenér)

Tým Heroic bude nastupovat v této sestavě:

{#Dánsko} Nikolaj 'niko' Kristensen
{#Dánsko} Patrick 'es3tag' Hansen
{#Švédsko} Andreas 'MODDII' Fridh
{#Norsko} Ruben 'RUBINO' Villarroel
{#Švédsko} Adam 'friberg' Friberg (stand-in)

Zdroj: HLTV.org
Štítky: optic