Přejít k hlavnímu obsahu

fox, HS a další se vrací v sestavě Tempo Storm

4. 5. 2018 | 16:56 Counter-Strike 2
Známé evropské tváře se vrací na scénu v nově složeném mezinárodním týmu Tempo Storm. Jména jako fox, HS nebo loWel se pokusí společně vrátit na vrchol scény.O složení nového mezinárodního týmu v čele s bývalým hráčem FaZe a SK Gaming Ricardem "fox" Pachecem se mluvilo už nějaký čas, dnes už máme vše oficiální! Nebylo zatím jisté, kam tým zamíří, dnes už ale víme, že to bude americká organizace Tempo Storm, ve které tým najde nový domov. Kdo všechno se v nové sekci Tempo Storm představí?
Výchozí obrázek

Známé evropské tváře se vrací na scénu v nově složeném mezinárodním týmu Tempo Storm. Jména jako fox, HS nebo loWel se pokusí společně vrátit na vrchol scény.

O složení nového mezinárodního týmu v čele s bývalým hráčem FaZe a SK Gaming Ricardem "fox" Pachecem se mluvilo už nějaký čas, dnes už máme vše oficiální! Nebylo zatím jisté, kam tým zamíří, dnes už ale víme, že to bude americká organizace Tempo Storm, ve které tým najde nový domov. Kdo všechno se v nové sekci Tempo Storm představí?

Dokáže se fox dostat s novým týmem zpět na vrchol? (foto: HLTV.org)

Jak už bylo řečeno, hlavním stavebním kamenem bude Richard "fox" Pacheco, který byl už od založení hráčem týmu FaZe, zahrál si také loňský ELEAGUE Major za SK Gaming a naposledy se objevil v týmu Kinguin. IGL týmu bude bývalý hráč OpTic Gaming Kevin "HS" Tarn. Dále se v týmu ukáže bývalá hvězda PENTY a Sprout Pawel "innocent" Macek a Christin "loWel" Garcia, který je známý ze svého působení v mousesports a PENTA. Tuto čtveřici doplní na zkoušku Španěl Aitor "SOKER" Fernández, který naposledy působil v týmu x6tence.

Jsem nadšený z toho, že se připojujeme k Tempo Storm. Hampus (manažer), Andrey (CEO) a já jsme už dlouho chtěli na něčem spolupracovat, ale nikdy se nám to nepodařilo dotáhnout až do konce, až teď. Myslím si, že tito hráči sdílí podobné myšlení, cíle a postoje - pracuje s nimi naprosto výborně. Rozhodně toho dosáhneme mnoho, mnohem víc, než veřejnost očekává.

Kevin "HS" Tarn, kapitán týmu Tempo Storm

Tým zažije svou premiéru na turnaji Mercedes-Benz CS:GO Cup v Lisabonu, který se uskuteční druhý víkend v červnu. Tým se na něm představí v této sestavě:

{#Portugalsko} Ricardo "fox" Pacheco
{#Estonsko} Kevin "HS" Tarn
{#Španělsko} Christian "loWel" Garcia Antoran
{#Polsko} Paweł "innocent" Mocek
{#Španělsko} Aitor "SOKER" Fernández (trial)

{#Španělsko} Laratz "dracU" Domínguez (coach)

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Tempo Storm
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.