Přejít k hlavnímu obsahu

Friberg se stává novou posilou Heroic

12. 5. 2018 | 19:46 Counter-Strike 2
Dánská organizace Heroic oznámila novou posilou a zkompletovala tak svou CS:GO sekci. Pátým hráčem se stal bývalý střelec OpTic Gaming a Ninjas in Pyjamas, friberg.
Výchozí obrázek

Dánská organizace Heroic oznámila novou posilou a zkompletovala tak svou CS:GO sekci. Pátým hráčem se stal bývalý střelec OpTic Gaming a Ninjas in Pyjamas, friberg.

Skandinávská sestava Heroic se v posledních týdnech potýkala s nekompletní sestavou poté, co jeho hráči JUGi a Snappi přestoupili k OpTic Gaming. Teď je ale tento problém minulostí, protože kromě návratu Patricka "es3tag" Hansena přichází do sestavy Heroic také jeden z nejzkušenějších hráčů na scéně, Adam "friberg" Friberg.

Friberg byl naposledy k vidění loni v barvách týmu OpTic, který ale neměl dlouhé trvání a po neúspěšné major kvalifikaci se tým rozpadl. Ještě předtím patřil mezi dlouholeté hráče týmu Ninjas in Pyjamas, se kterým se například dokázal čtyřikrát dostat do finále Majoru nebo držel legendární šňůru neporazitelnosti 87-0. O zkušenosti ze strany tohoto Švéda tedy není nouze.

„Dával jsem si pauzu od kompetitivního hraní a místo toho jsem streamoval, ale něco mi při tom chybělo. Jsem tedy nadšený, že se vracím k profesionálnímu hraní! Jsem neskutečně soutěživý a rád vyhrávám, proto bude tvrdě makat, abych pozvedl další trofej. Myslím si, že v týmu je dobrý mix mladých a zkušených hráčů, a co je hlavní, tak snaha na sobě pracovat, což nám pomůže dosáhnout našich cílů. Zároveň se připojuji k špičkové organizaci, managment je zatím úžasný, skutečně profesionální, snaží se, aby věci fungovaly. Jsem nadšený z toho, že Heroic je mým novým domovem!“

- Adam "friberg" Friberg, nová akvizice týmu Heroic

Premiérou friberga v Heroic bude LAN finále ESL Pro League S7 Finals v Dallasu, kde jeho tým nahradí HellRaisers a který startuje už příští týden. Z důvodu nemoci bude v Dallasu chybět RUBINO, na tomto turnaji jej nahradí cromen. Heroic se tak v Dallasu ukážou v této sestavě:

{#Dánsko} Nikolaj "niko" Kristensen
{#Dánsko} Patrick "es3tag" Hansen
{#Švédsko} Andreas "MODII" Fridh
{#Švédsko} Adam "friberg" Friberg
{#Norsko} Jorgen "cromen" Robertsen - náhradník

{#Norsko} Ruben "RUBINO" Villaroel (mimo sestavu kvůli nemoci)

Zdroj: heroic.gg
Štítky: friberg, Heroic
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.