Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo se tuto sobotu popere o první slot na MČR?

16. 5. 2018 | 17:21 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Turnaje jarní části sezóny jsou za námi a kdo se nedostal mezi postupující osmičku na Jarní sklizeň, nyní může zpytovat svědomí. Celkové pořadí uzavřelo pondělní finále šesté MČR turnajové série, kterou podruhé v sezóně ovládli Dark Tigers. Na první příčku to však nestačilo, tu si od samého počátku hlídala Pyctophobia, jejíž hráči nevynechali takřka žádný turnaj a řadu z nich dokonce vyhráli. Celá osmička je však našlapaná od shora až dolů, takže vzhledem k tomu, že se hraje o jediný postupový slot, nasazení dle nasbíraných bodů zřejmě nesehraje rozhoducují roli.

Finální pořadí kvalifikace na Jarní sklizeň o slot na MČR 2018:


{#Slovenská Republika} Pyctophobia
476 MČR bodů


{#Česká Republika} ROG SQUAD
332 MČR bodů


{#Česká Republika} Team Brute XPG
296 MČR bodů


{#Slovenská Republika} NineLives
282 MČR bodů


{#Česká Republika} Dark Tigers
263 MČR bodů


{#Česká Republika} Trust.Universe
198 MČR bodů


{#Česká Republika} TEAM GRAVITY
191 MČR bodů


{#Česká Republika} Gromatic esports
172 MČR bodů

Do detailního rozboru jednotlivých účastníků se pustíme v průběhu týdne, abyste všichni do podrobna věděli, co na vás v sobotu od dopoledních až do pozdních večerních hodin bude čekat.

Harmonogram Jarní sklizně:

  • Winners bracket (vše bo3)
    10:00 - 1. kolo
    13:00 - 2. kolo
    16:00 - 3. kolo

  • Losers bracket (vše bo1)
    13:00 - 1. kolo
    16:00 - 2. kolo
    17:00 - 3. kolo
    19:00 - 4. kolo

  • Grandfinále - 20:00 (bo3 s výhodou mapy pro vítěze WB)

Kromě kvalifikovaných týmů si čestnou zmínku zaslouží i hráči Eclot Gaming, kteří skončili těsně pod čarou a na svoji šanci budou muset ještě počkat. Jak si ale můžete všimnout, Jarní sklizeň je i tak opravdu našlapaná. V akci sice neuvidíme domácí jedničku, ale přítomnost řady jmen, co naše krajiny v minulých měsících reprezentovali i v zahraničí, slibuje v kombinaci s nahecovanými outsidery opravdu zajímavý turnaj. Ve hře je jediné; přímá místenka na Mistrovství ČR v Counter-Strike: Global Offensive, které se odehraje 9. až 11. listopadu a kde jinde, než v Brně.

Štítky: MČR, sklizeň
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.