Přejít k hlavnímu obsahu

Tyto týmy čeká v neděli boj o postup na MČR!

16. 5. 2018 | 17:23 League of Legends
Výchozí obrázek

Jarní část sezóny byla plná online turnajů a jedním z hlavních cílů bylo od začátku února samozřejmě sbírání bodů do MČR klasifikace. Týmů se do bodování zapojilo celá řada, ale pouhá osmička tuto neděli 20. května sklidí ovoce. Na řadě je totiž první velké finále letošního roku, které určí prvního postupujícího na letošní Mistrovství ČR v League of Legends. Kompletní pořadí uzavřelo úterní finále poslední turnajové série, které ovládl stejně jako v CS:GO tým Dark Tigers, a stejný tým nalezneme díky pozoruhodným výkonům i na čele samotné klasifikace.

Finální pořadí kvalifikace na Jarní sklizeň o slot na MČR 2018:


{#Česká Republika} Dark Tigers
1160 MČR bodů


{#Česká Republika} ECLOT.LYNX
460 MČR bodů


{#Česká Republika} Majestic Tigers
430 MČR bodů


{#Česká Republika} Majestic Lions
385 MČR bodů


{#Česká Republika} MSI iG.LOL
340 MČR bodů


{#Česká Republika} E-RIVALS
305 MČR bodů


{#Česká Republika} Ruhes.eu
245 MČR bodů


{#Česká Republika} ALL STARS
215 MČR bodů

Do detailnějšího rozboru jednotlivých účastníků se pustíme v příštích dnech, abyste všichni tušili, co na vás již tuto neděli od dopoledních až do pozdních večerních hodin bude čekat. Stejně tak se můžete těšit i na představení a následné predikce našeho týmu komentátorů a analytiků.

Harmonogram Jarní sklizně:

  • Winners bracket (vše bo3)
    10:00 - 1. kolo
    13:00 - 2. kolo
    16:00 - 3. kolo

  • Losers bracket (vše bo1)
    13:00 - 1. kolo
    16:00 - 2. kolo
    17:00 - 3. kolo
    19:00 - 4. kolo

  • Grandfinále - 20:00 (bo3 s výhodou mapy pro vítěze WB)

Boj mezi osmičku postupujících na Jarní sklizeň byl tuhý až do samotného závěru, mohutný finiš nevyšel zejména hráčům BITE Gaming, kteří na svoji šanci musejí opět minimálně pár měsíců počkat. eSuba se bohužel do dosavadního dění MČR 2018 nezapojila, ale i tak slibuje vyrovnaná scéna napínavou podívanou; koneckonců jako vždy, když se střetnou zkušenosti proti mladým nadějím, kteří se chytnou za pačesy každé šance prorazit mezi domácí elitu. V neděli je totiž ve hře přímá místenka na zmíněné Mistrovství ČR v League of Legends, které se letos odehraje opět v Brně v termínu 9. až 11. listopadu, tak si tuhle jarní předehru velkého finále nenechte ujít!

Štítky: MČR, sklizeň
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.