Přejít k hlavnímu obsahu

Představení a predikce expertního týmu Sklizně

17. 5. 2018 | 13:12 Counter-Strike 2
V sobotu 19. května se bude hrát o přímý postup na MČR v CS:GO 2018, kvalifikované týmy na Jarní sklizni jsme si již představili, stejně jako harmonogram a formát celého turnaje. Zápasy budou v průběhu celého dne přenášeny na našem Twitchi a co by to bylo za program, abychom si k němu nepozvali expertní tým? Představujeme vám komentátory a analytiky Jarní sklizně.
Výchozí obrázek

V sobotu 19. května se bude hrát o přímý postup na MČR v CS:GO 2018, kvalifikované týmy na Jarní sklizni jsme si již představili, stejně jako harmonogram a formát celého turnaje. Zápasy budou v průběhu celého dne přenášeny na našem Twitchi a co by to bylo za program, abychom si k němu nepozvali expertní tým? Představujeme vám komentátory a analytiky Jarní sklizně.

Začínáme již v 10:00 a za mikrofonem se můžete těšit na známé trio, které provází největšími domácími akcemi posledních let – Ivan 'Dev1' Lazarov, Damien 'DeeThane' Dante a Ondřej 'Lelek' Kvarda. Stejně tradiční bude i moderátor Zdeněk 'Rader' Princ, u analyst desku jej svými poznatky doplní Roman 'blade' Pilný a Přemek 'huhy' Malina, tato dvojice má za sebou spolupráci na loňském finále COOL ligy nebo nedávném přenosu IEM ze Sydney.

Jednotlivých aktérů jsme se zeptali na názory a predikce, jako první je tu Dev1:

„Máme pred sebou prvú sklizeň a aktuálna 8čka, ktorá sa bude pokúšať o prvý slot na MČR, to bude mať naozaj ťažké, keďže veľká väčšina tímov je naozaj vyrovnaná. Výsledky z finále posledných sérií nie sú ale úplne smerodajné, pretože sme mohli vidieť naozaj veľké množstvo hostov pri väčšine tímov, takže sa mi ťažko predpokladá, kto bude najlepšie pripravený na toto finále. Ak mám povedať jeden tím, tak si myslím, že Team Gravity môže so svojim hviezdnym rosterom jednoznačne potrápiť ostatok tímov, takže oni sú taký môj čierny kôň tejto prvej sklizne.“

Svůj kvalifikovaný názor vyjádřil analytik a donedávna aktivní hráč blade:

Pokud se podívám na složení turnaje a tedy TOP8 MČR kvalifikace, tak jsou pro mě hlavními favority určitě týmy Gravity, Dark Tigers a Brute. Tyto tři celky vidím jako žhavé kandidáty na vítězství. Naopak outsidery jsou Gromatic, NineLives a ROG.SQUAD. Černým koněm budou určitě hráči Pyctophobie, kteří už nejednou překvapili v mnoha turnajích. V mnoha zápasech bude určitě rozhodovat aktuální forma a pohoda. Pokud vyjde seed, tak můj tip na finále je Gravity vs. Dark Tigers. Gravity dlouhodobě ukazují velkou sílu a na druhé straně DarkTigers, co se týče jmen velice silný celek, který podle mě ale zatím nepracuje tak jak by měl, tak uvidíme.

Jako třetí se vyjářil komentátor Lelek, který to vzal trochu obecněji než ostatní:

Sklizeň bude strašně zajímavá akce, už kvůli tomu že to vítězi zajistí přímý postup na MČR! Všech osm týmů se snaží získávat body co nejčastěji, ale minimálně v rámci současné osmičky tam určitě několik favoritů na MČR chybí. Právě proto by se měly více snažit týmy, které nejsou klasicky na LANu úplně úspěšné. Neočekávám nic jiného než vyrovnané bo3 utkání a na konci třeba překvapivého vítěze!

Všechno svými poznatky zakončil huhy:

„Celou řadu týmů trápí velice nevyrovnané výkony a při absenci eXtatus se dá jen těžko označit jednoznačný favorit, ačkoliv máme mezi účastníky několik zkušených celků či hráčů. Jak už řekli kolegové, mezi největší kandidáty na postup patří Team Gravity a Dark Tigers, zapomínat se však nesmí ani na Trust.Universe, kteří už mnohokrát ukázali, že dokáží kvalitně zastřílet, a právě oni jsou pro mě černým koněm na postup. Potrápit, ba i porazit, tyto týmy dokáží i Brute nebo Pyctophobia, ale na celkové vítězství jim nevěřím. Dle mého si tak první místenku na MČR uzme jeden z trojice Gravity, DTG, Universe.

To bychom měli představení a menší predikce komentátorů a analytiků, ale nás zajímá, jak to však vidíte vy, fanoušci? Souhlasíte s týmy, které byly označeny jako největší favorité, nebo bude Jarní sklizeň turnajem plným překvapením a slot na MČR 2018 si vybojuje někdo neočekávaný?

Štítky: MČR, sklizeň
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.