Přejít k hlavnímu obsahu

AOC Gaming se stává partnerem MČR 2018

18. 5. 2018 | 20:37 Všechny hry
Bez skvělých partnerů by MČR fungovat nemohlo. Jsme tedy rádi, že vám můžeme představit dalšího – není jím někdo jiný, než společnost AOC Gaming.
Výchozí obrázek

Bez skvělých partnerů by MČR fungovat nemohlo. Jsme tedy rádi, že vám můžeme představit dalšího – není jím někdo jiný, než společnost AOC Gaming.

A moc lepších partnerů vskutku není – v AOC jsou opravdu odborníci na slovo vzatí. O jejich špičkových monitorech slyšel snad každý a není se co divit, vždyť kvalitnější snad ani nelze najít. Shodou náhod vám partnerství oznamujeme v době, kdy jde společnost na trh s novými monitory!

"Společnost AOC nedávno představila novou sérii herních monitorů pro běžné hraní s označením G90. Série se skládá ze tří modelů: 24,5“ G2590VXQ a G2590PX a 27“ G2790PX. Všechny modely nabízejí jak atraktivní ze tří stran bezrámečkový design, tak I sadu nejnovějších technologií pro maximální herní výkon jako je technologie FreeSync nebo obnovovací frekvence až 144 Hz. Řada G90 dokazuje, že monitor může být skutečně stylový, výkonný a cenově dostupný. Takže, čekání je u konce, všechny modely nové série 90 jsou již na trhu k dispozici. Protože značka AOC má k e-sportovému hraní blízko, dává nám smysl stejně jako v předchozích letech, tak i letos být hrdým partnerem projektu MČR." 

 Country Manažer CZ/SK, František Koutník

AOC je jednou ze světových TOP značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí, to jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC! 

Štítky: AOC, MČR
miluju videohry a hlavně ligu legend