Přejít k hlavnímu obsahu

Jarní sklizeň: Majestic Lions na prvním místě

20. 5. 2018 | 21:23 League of Legends
Jdeme do boje! Týmy jsme si krátce představili v našem preview, stejně jako pětičlenné gardy jsou na značkách i komentátoři, kteří vás celodenním program provedou. Hraje se doslova a do písmene o přímý postup na MČR, tak si Jarní sklizeň nenech utéct, začínáme už v 10:00.
Výchozí obrázek

Jdeme do boje! Týmy jsme si krátce představili v našem preview, stejně jako pětičlenné gardy jsou na značkách i komentátoři, kteří vás celodenním program provedou. Hraje se doslova a do písmene o přímý postup na MČR, tak si Jarní sklizeň nenech utéct, začínáme už v 10:00.

UPDATE #1: Ještě před startem turnaje tu máme jednu velkou změnu. Celek Majestic Tigers se odhlásil a do boje se tak zapojí devátý tým klasifikace, kterému Jarní sklizeň měla utéct pouze o chloupek. BITE Gaming nastoupí ve složení Soren, Erkaniem, Samyaza, Tenshi, Zargash, příslušné týmy budou tím pádem přesunuty o seed výše a změní se tak úvodní čtvrtfinálové dvojice.

UPDATE #2: Čtvrtfinále je dohráno, vítězné týmy postupují dál a poražení dostanou druhou šanci v nižším pavoukovi. Od 13:00 nás na streamu čeká zápas mezi Inside Games a Dark Tigers, který nám odkomentují Mozilla s Bronkem.

UPDATE #3: Od 16:00 nás na streamu čeká finále WB, ve kterém se proti sobě utkají Majestic Lions a Dark Tigers. Vítěz zápasu postoupí do finále celé Jarní sklizně, kde mu bude stačit už jen jedna výhra k postupu na MČR počítačových her v Brně.

UPDATE #4: Prvním známým finalistou je tým Dark Tigers, který porazil ve finále WB pavouka Majestic Lions se skórem 2:0. Nyní nás na streamu čeká zápas v LB o finále, ve kterém se proti sobě utkají týmy Majestic Lions a Inside Games.

UPDATE #5: Jde se do grandfinále! Majestic Lions a Dark Tigers se poperou o místo na MČR v počítavých hrách, přičemž druhý zmiňovaný celek má jednu výhru k dobru za čistý průchod turnajem bez prohry. Sledovat můžete od 20:00 na streamu komentovaném Mozim a Bronkem!

UPDATE #6: Své místo na MČR v Brně si zajistil tým Majestic Lions, který ve finále i přes výhodu soupeře zvládl porazit Dark Tigers se skórem 2:1. Sláva vítězům, čest poraženým. Musíme uznat, že hráči Majestic Lions si se svými výkony výhru opravdu zasloužili.

Jarní MČR sklizeň: play-off pavouk
Čtvrtfinále WBSemifinále WBFinále WB GrandfináleVítěz
bo3bo3bo3 bo3
 
{#Česká Republika} Dark Tigers2       
 WB1 | 10:00 {#Česká Republika} Dark Tigers2     
{#Česká Republika} BITE Gaming1       
   WB5 | 13:00 {#Česká Republika} Dark Tigers2   
{#Česká Republika} E-RIVALS0       
 WB2 | 10:00 {#Česká Republika} MSI iG1     
{#Česká Republika} MSI iG2       
     WB6 | 16:00  {#Česká Republika} Dark Tigers1
{#Česká Republika} Maj. Lions2       
 WB3 | 10:00 {#Česká Republika} Maj. Lions2     
{#Česká Republika} Ruhes.eu0       
   WB6 | 13:00 {#Česká Republika} Maj. Lions0   
{#Česká Republika} ALL STARS0       
 WB4 | 10:00 {#Česká Republika} ECLOT.LYNX0     
{#Česká Republika} ECLOT.LYNX2       GF | 20:00{#Česká Republika} Maj. Lions
         
 Vítěz
Osmifinále LB Čtvrtfinále LB  Semifinále LB   Finále LB  
bo1 bo1 bo1 bo1  
         
 
{#Česká Republika} Maj. Lions1
  {#Česká Republika} ECLOT.LYNX0     
{#Česká Republika} BITE Gaming1 LB3 | 16:00 {#Česká Republika} BITE Gaming0 LB6 | 19:00 {#Česká Republika} Maj. Lions2
 LB1 | 13:00 {#Česká Republika} BITE Gaming1     
{#Česká Republika} E-RIVALS0   LB5 | 17:00 {#Česká Republika} MSI iG0 
  {#Česká Republika} MSI iG1

   
{#Česká Republika} Ruhes.eu1 LB4 | 16:00 {#Česká Republika} MSI iG1   
 LB2 | 13:00 {#Česká Republika} Ruhes.eu0     
{#Česká Republika} ALL STARS0        
 

Štítky: MČR, sklizeň
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.