Přejít k hlavnímu obsahu

Cloud9 opět mění sestavu, v týmu končí FNS

27. 5. 2018 | 10:44 Counter-Strike 2
Po sérii neúspěšných turnajů mění přední americký tým Cloud9 opět svou sestavu. V týmu končí Kanaďan Pujan "FNS" Mehta, kdo ho nahradí zatím není jisté.Americký tým Cloud9 mění za tento rok svou sestavu už podruhé. Poprvé to bylo z důvodu, že tehdejší největší hvězdu týmu, Stewieho2K, přetáhli k sobě Brazilci z SK Gaming. Právě díky tomu se do týmu dostal FNS, který se ujal pozice in-game leadera.
Výchozí obrázek

Po sérii neúspěšných turnajů mění přední americký tým Cloud9 opět svou sestavu. V týmu končí Kanaďan Pujan "FNS" Mehta, kdo ho nahradí zatím není jisté.

Americký tým Cloud9 mění za tento rok svou sestavu už podruhé. Poprvé to bylo z důvodu, že tehdejší největší hvězdu týmu, Stewieho2K, přetáhli k sobě Brazilci z SK Gaming. Právě díky tomu se do týmu dostal FNS, který se ujal pozice in-game leadera.

FNS se v Cloud9 příliš neohřál (foto: HLTV)

FNS se ale v týmu příliš neohřál a po sérii neuspokojivých výsledků v týmu končí. Cloud9 s FNSem odehrál tři turnaje, přičemž jejich nejlepším výsledkem bylo čtvrtfinále na DreamHack Masters. Velkým faktorem bylo také to, že zbytku hráčů nevyhovoval způsob Pujanova vedení týmu, což spolu s nedostatkem tréninku bylo velkou překážkou.

Kdo jej v Cloud9 nahradí zatím není jisté. Nejvíc se ale hovoří o tom, že se novým in-game leaderem stane jeden z dvojice Francouzů apEX a NBK-, kteří by měli po plánovaných změnách v G2 skončit mimo tým. Jednou z možností je také mixwell, který by se tak vrátil ke svým spoluhráčům z úspěšné éry v OpTic Gaming. FNS si s Cloud9 zahraje naposledy na ECS S5 Finals v Londýně, roli IGL ale už na tomto turnaji převezme tarik.

Tým Cloud9 má momentálně tuto sestavu:

{#Spojené státy americké} Tarik "tarik" Celik
{#Spojené státy americké} Tyler "Skadoodle" Latham
{#Spojené státy americké} Will "RUSH" Wierzba
{#Spojené státy americké} Timothy "autimatic" Ta

{#Spojené státy americké} Soham "valens" Crowdhury - coach

Štítky: Cloud9, přestupy
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.