Přejít k hlavnímu obsahu

iG diskvalifikováni z Global Invitational!

29. 5. 2018 | 18:34 PUBG: Battlegrounds
PUBG Global Invitational 2018 z dílny ESL a Bluehole má za sebou první vlnu kvalifikací. Postup do Anglie si v ní připsali i čeští zástupci... Nebo ne?
Výchozí obrázek

PUBG Global Invitational 2018 z dílny ESL a Bluehole má za sebou první vlnu kvalifikací. Postup do Anglie si v ní připsali i čeští zástupci... Nebo ne?

V PUBG se tedy dějí věci! O víkendu skončila evropská kvalifikace na jeden opravdu obří turnaj s názvem PUBG Global Invitational Europe. Ten organizuje ESL spolu se samotným Bluehole a tak není divu, že se hraje o nádherné peníze – konkrétně o 100 000 dolarů. To ale stále není to hlavní, ve hře je také postup na PUBG Global Invitational, kde už se bude hrát o opravdovou pecku – neskutečné 2 miliony amerických dolarů! Akce se odehraje v anglickém Leicesteru na konci září a zúčastnit by se jí pochopitelně chtěl snad každý – to ale samozřejmě nejde a své místo si musí všichni poctivě vyhrát v online kvalifikaci. A to se o víkendu povedlo Inside Games... Nebo snad ne?

Prizemoney:

  • 1. místo: $ 20 000 + postup na PGI
  • 2. místo: $ 16 000 + postup na PGI
  • 3. místo: $ 12 000 + postup na PGI
  • 4. místo: $ 8 000 

Winner Winner Chicken Dinner si iG sice připsali, radovat se ale moc nemůžou.

Hráči z Inside Games se od začátku vskutku předváděli skvěle. I přes neskutečně těžkou skupinu to zvládli dotáhnout na páté, postupové místo. Účast na turnaji o 100k, šance probojovat se na akcičku s prizepoolem dva miliony, co by na tom mohlo být špatného?

Zdá se, že nic? Vlastně ano, problém je ale v tom, co vyplulo na povrch až po kvalifikaci, jeden z reprezentantů Inside Games byl totiž údajně přes vícero účtů registrován ve více týmech. To je samozřejmě přestupek proti pravidlům a české střelce tedy čeká nekompromisní trest – diskvalifikace. Tady není o čem, že? Tedy až na to, že iG tvrdí, že žádná registrace ve více týmech neproběhla a není tedy důvod, aby končili. Jejich místo ale i tak zaujme v pořadí šestý tým, tedy Rogue. Nedá se svítit, iG prostě do Anglie nepoletí. Snad to vyjde někdy příště!

iG sice nepostoupili, nejlepší okamžiky celé kvalifikace si ale můžete připomenout i tak:

Štítky: Inside Games
miluju videohry a hlavně ligu legend