Přejít k hlavnímu obsahu

Closed kvalifikace na DH Stockholm 2018!

28. 6. 2018 | 14:31 Counter-Strike 2
Týmy se probojovali přes těžké open kvalifikace až do closed fáze. Zároveň se k nim přidali i pozvané týmy. První dva vítězové už jsou jasní, u fanoušků Virtus.pro zřejmě velké zklamání.
Výchozí obrázek

Týmy se probojovali přes těžké open kvalifikace až do closed fáze. Zároveň se k nim přidali i pozvané týmy. První dva vítězové už jsou jasní, u fanoušků Virtus.pro zřejmě velké zklamání.

UPDATE #1: Hráči týmu Heroic porazili francouzský celek NOBO v BO3 duelu - 2:0 (mapy: Cache, Mirage - decider Overpass na které se ani nerozhodlo) a polský tým AGO podlehli tureckým hráčům Space Soldiers. Ze začátku to vypadalo zajímavě, poláci brali první mapu, ale nakonec se hráči SS nevzdali a vyhráli následně dvě mapy v BO3 duelu - 1:2 (mapy: Cache, Train a decider Dust2) a budou hrát proti Heroic, kdo vyhraje jede na hlavní turnaj!

UPDATE #2: První mapu ve finále LB bere Heroic, těšným výsledkem 16:13 na mapě Nuke, mapa byla dost vyrovnaná - (Heroic 1:0 Space Soldiers - mapy Nuke, Train a decider Cache). Na mapě Train Heroic potvrdili vítězství série, vyhráli těsně 16:14, SS bylo v zápase potrestáno, prohrávali zbytečné fullbuye proti ecu, atp.. (Heroic 2:0 Space Soldiers) a Heroic se přidává k dvojci HellRaisers a OpTic na DH Stockholm 2018!

Tato akce je zvykem - DreamHack, letošní rok pořadaný ve Stockholmu. Organizátoři pozvali několik týmů, které budou bojovat o hlavní turnaj v letošních closed kvalifikacích. V evropské části se pozvané týmy přidají k celkům Spirit a NOBO - A nemůžeme týmům upřít, že si svůj slot nevybojovali. V Severní Americe se do closed kvalifikace probojoval brazilský tým TeamOne a zástupci kanady Ghost a také to bude boj, v closed kvalifikaci byl pozván brazilský starý celek Luminosity, kde spolu hrají bratři HEN1 a LUCAS1. V čínské closed kvalifikaci ještě nic není jasné, boj o sloty na closed kvalifikaci se bude hrát až osmého července. Pro týmy je připraven určitě lákavý prizepool, který je beze změny oproti minulému Dreamhacku - dvěstě padesát tisíc dolarů (zhruba pět a půl milionů korun).

Minulý rok zároveň vyhrál francouzský tým G2 kteří prošli celkem hladce celým turnajem. Nejlepším hráčem turnaje (MVP) byl AWP hráč kennyS. Kdo si ovšem prostřílel celou closed kvalifikaci byli právě HellRaisers a hlavně woxic, který měl rating 1.70 na 5 mapách a nešel za celou closed kvalifikaci do červených čísel. Poslední tři zápasy, které mohou rozhodnout o třetím postupujícím jsou:

28.06.2018 15:00 - {#Turecko} Space Soldiers vs {#Polsko} AGO [BO3 - 2:1]

28.06.2018 15:00 - {#Norsko} Heroic vs {#Francie} NOBO [BO3 - 2:0]

28.06.2018 18:00 - {#Norsko} Heroic vs {#Turecko} Space Soldiers [BO3 - 2:0]

Styl closed kvalifikace byl jako vždy, nejdříve upper bracket a po prohře v horním pavouku se šlo hrát do dolního, z kterého stále můžete vyhrát! Kdo vyhrál upper bracket, měl jasný postup na hlavní turnaj!

Closed kvalifikace na DH Stockholm 2018
Čtvrtfinále WB Semifinále WB PostupujuícíPostupujuící
bo3bo3  
 
{#Polsko} Virtus.pro0         
 Zápas: WB1   {#Francie} NOBO 1     
{#Francie} NOBO 2         
     Zápas: WB5   {#Dánsko} OpTic
{#Turecko}   Space Soldiers1         
 Zápas: WB2   {#Dánsko} OpTic2     
{#Dánsko} OpTic2         
          

 

{#Polsko} AGO2         
 Zápas: WB3   {#Polsko} AGO0     
{#Norsko} Heroic1         
     Zápas: WB6   {#World}HellRaisers
{#World}HellRaisers2         
 Zápas: WB4   {#World}HellRaisers2     
{#Ruská federace} Spirit1         
             
Čtvrtfinále LB  Semifinále LB  Finále LB     
bo3  bo3  bo3   
             
 
    {#Polsko} AGO1     
{#Polsko} Virtus.pro0 Zápas: LB3   {#Turecko} Space Soldiers0 
 Zápas: LB1   {#Turecko} Space Soldiers2     
{#Turecko} Space Soldiers2     Zápas: LB5   {#Norsko} Heroic
    {#Francie} NOBO0

 
{#Norsko} Heroic2  Zápas: LB4   {#Norsko} Heroic
2 
 Zápas: LB2   {#Norsko} Heroic2     
{#Ruská federace} Spirit0          

 

a