Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí PUBG meeting klepe na dveře

12. 7. 2018 | 16:56 PUBG: Battlegrounds
V sobotu 21.7 se uskuteční vůbec první PUBG meeting pro českou a slovenskou komunitu. Akce se bude konat v Praze a program s herními osobnostmi je velmi nabitý.Organizátoři NVIDIA a MSI se domluvili na veřejný sraz komunity PUBG. Meeting by nebyl jen tak, kdyby na něm chyběly slavné osobnosti. Vidět na akci můžete bývalého profesionálního hráče a streamera Martina "SpajKK" Beneše po boku několika slavných lidí, jako je streamer Nikolai "Mazarini" Lazarev a Jan "TheCobra" Čičmanský.
Výchozí obrázek

V sobotu 21.7 se uskuteční vůbec první PUBG meeting pro českou a slovenskou komunitu. Akce se bude konat v Praze a program s herními osobnostmi je velmi nabitý.

Organizátoři NVIDIA a MSI se domluvili na veřejný sraz komunity PUBG. Meeting by nebyl jen tak, kdyby na něm chyběly slavné osobnosti. Vidět na akci můžete bývalého profesionálního hráče a streamera Martina "SpajKK" Beneše po boku několika slavných lidí, jako je streamer Nikolai "Mazarini" Lazarev a Jan "TheCobra" Čičmanský.

Jsem velmi rád, že něco takové vznikne. Myslím si, že PUBG komunita v ČR je opravdu velká a bude příjemné, jak pro nás streamery, tak i pro lidi z chatu, vidět známé jména z chatu a lidé, kteří se znají pouze přes internet, tak se uvidí i osobně.

Martin  "SpajKK" Beneš

Možností, jak se bude zabavit, bude hned několik, například showmatch se streamery PUBG nebo třeba také možnost zasoutěžit si v otázkách o oficiální merch od Bluehole. Pokuď se vám nebude dařit vyhrát v soutěžích o merch od Blueholu, můžete si koupit merch Kings of Sosnovka přímo na místě od streamera Mazariniho. Meeting sice nebude zadarmo, ale určitě to stojí za to! Duležité je říct, že vstupenky jsou k dostání jen pro 300 účastníků akce, a nebude možné je zakoupit přímo na místě! Závěrem akce bude grilování, které začiná v 18:45. Vstupenky koupíte zde

 

Štítky: PUBG