Přejít k hlavnímu obsahu

Supreme Masters: Švýcarsko se třemi CZ/SK týmy

17. 7. 2018 | 18:56 Counter-Strike 2
Švýcarský Amriswil přivítá na přelomu srpna a září 32 evropských CS:GO týmů, které se v rámci Supreme Masters utkají o prize pool 7500 švýcarských franků. Důležitou informací je fakt, že mezi konkurencí z Dánska, Německa nebo Polska nebudou chybět ani české a slovenské vlajky!
Výchozí obrázek

Švýcarský Amriswil přivítá na přelomu srpna a září 32 evropských CS:GO týmů, které se v rámci Supreme Masters utkají o prize pool 7500 švýcarských franků. Důležitou informací je fakt, že mezi konkurencí z Dánska, Německa nebo Polska nebudou chybět ani české a slovenské vlajky!

Tradiční švýcarská akce se rozhodla pozvednout svou úroveň a kromě znásobených odměn přivítá i zahraniční týmy. Od našich západních sousedů vyrazí do Amriswilu například Berzerk, z Dánska Lyngby Vikings nebo třeba polský Dr. Pepper Team. V této společnosti bude naše barvy hájit trojice pozvaných týmů – Dark Tigers, eEriness a eSuba. První jmenovaný bude chtít navázat na účinkování z V4 Future Sports Festivalu, druzí budou pro zahraniční konkurenci velkou neznámou a aktuálně pouze čtyřčlenná sestava eSuby dokonce ještě čeká na oficiální oznámení o účasti.

Místo konání Supreme Masters: Pentorama v Amriswilu

Z celkových 32 účastníků bude 20 evropských týmů na pozvánku, 8 domácích Švýcarů a zbylou čtveřici utvoří úspěšné týmy z kvalifikace 29. července, registrovat se může naprosto každý zde. Kromě trojice česko-slovenských zástupců, kteří budou mimo jiné bojovat i o MČR body za reprezentaci v zahraničí, se spekuluje i o účasti Petra 'uno' Lipowského v barvách Pathless.

Ohodnocení turnaje MČR body:

  • 1. místo: 500 bodů
  • 2. místo: 400 bodů
  • 3. - 4. místo: 300 bodů
  • 5. - 8. místo: 200 bodů
  • 9. - 16. místo: 130 bodů
Pozvané evropské týmy:
{#Evropská unie} Berzerk{#Dánsko} Great Danes{#Dánsko} Lyngby Vikings{#Německo} RoyalBlue eSports
{#Německo} Entropy Gaming{#Evropská unie} Team Pathless{#Česká Republika} Dark Tigers{#Polsko} Dr. Pepper Team
{#Evropská unie} Team Superior{#Dánsko} Sørby Academy{#Dánsko} HYDR eSport{#Slovenská Republika} eEriness
{#Česká Republika} eSuba{#Evropská unie} TBA{#Evropská unie} TBA{#Evropská unie} TBA
{#Evropská unie} TBA{#Evropská unie} TBA{#Evropská unie} TBA{#Evropská unie} TBA
Pozvané švýcarské týmy:
{#Švýcarsko} mYinsanity{#Švýcarsko} SILENTGAMING{#Švýcarsko} eRazed{#Švýcarsko} Enemiez
{#Švýcarsko} SwissFinest{#Švýcarsko} Venninagate{#Švýcarsko} KnockKnockClan{#Švýcarsko} TBA
Kvalifikované týmy:
{#Evropská unie} TBA #1{#Evropská unie} TBA #2{#Evropská unie} TBA #3{#Evropská unie} TBA #4

Supreme Masters se pyšní označením největšího CS:GO turnaje, jaký kdy Švýcarsko spatřilo. My můžeme být jen rádi, že v amriswilské Pentoramě nebudou chybět ani české i slovenské barvy, na které tohle klání koncem letních prázdnin čeká. Systém celého turnaje je inspirován například Majorem, pouze ve větším podání. Všech 32 účastníků čeká pětikolový swiss, který do vyřazovací části hrané formátem Single Elimination posune rovnou polovinu. Vybrané zápasy budou vysílány na Twitchi, to nejdůležitější na místě proběhne přímo na majestátné Supreme Masters Stage.

Detailní harmonogram turnaje:

  • Pátek 31. srpna
    12:00 - zahájení akce
    20:00 - první kola swissu (BO1)

  • Sobota 1. září
    10:00 - pokračování swissu (BO1)
    13:00 - osmifinále (BO3)
    16:00 - čtvrtfinále (BO3)
    21:00 - 1. semifinále (BO3)

  • Neděle 2. září
    10:00 - 2. semifinále (BO3)
    14:00 - grandfinále (BO5)

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.