Přejít k hlavnímu obsahu

Letní sklizeň o slot na MČR přiletí v sobotu

25. 7. 2018 | 09:02 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Letošní systém postupu na finále MČR 2018 v Counter-Strike: Global Offensive se otřásl v základech, což fanoušci nejpopulárnější FPS hry v našich končinách mohli koneckonců poznat již na jaře, kdy proběhla Jarní sklizeň. Ta určila prvního postupujícího na listopadový brněnský event, Team Gravity, a druhé pokračování už klepe na dveře. Letní sklizeň o druhou místenku je tu.

Tento turnaj se odehrává online formátem Double Elimination, na jehož konci opět poznáme jediného jednoho vítěze, postupujícího na MČR. Vše odstartuje tuto sobotu prvním kolem již v 10:00 a fanoušci se mohou kromě svých oblíbených týmů těšit na profesionální produkci z našeho studia. Kromě týmu komentátorů budou po celý den připraveni i analytici, kteří dodají přenosu správnou šťávu. Vítěze celé Letní sklizně poznáme po grandfinále startujícím cca ve 20:00.

Finální pořadí kvalifikace na Letní sklizeň o slot na MČR 2018:


{#Slovenská Republika} Pyctophobia
1668 MČR bodů


{#Slovenská Republika} VENI VIDI VICI
802 MČR bodů


{#Česká Republika} Trust.Universe
712 MČR bodů


{#Slovenská Republika} eEriness E-BLUE
643 MČR bodů


{#Česká Republika} Fury Esport
632 MČR bodů


{#Česká Republika} Gromatic esports
588 MČR bodů


{#Česká Republika} Dark Tigers
463 MČR bodů


{#Česká Republika} ROG SQUAD
390 MČR bodů

Prázdniny jsou v plném proudu a ne všechny týmy mají kompletní soupisky. Oproti jarním bojům jsme tak obdrželi celou řadu omluvenek a jistě jste nepřehlédli, že vyjma Gravity s jistým postupem chybí hned několik týmů, které bychom jinak řadili mezi kandidáty na postup. Vše samozřejmě v čele s bývalou sekcí eXtatus, dále se se odhlásil aktuálně druhý tým pořadí eSuba, dále Brute XPG, Seriva i ECLOT.LYNX. Dostalo se tak například i na ROG SQUAD, který za poslední týdny a měsíce spadl z původně druhé příčky, ale i tak v Letní sklizni dostane šanci. Tohle jsou tedy účastníci klání o postup na MČR, které si do detailu představíme v následném preview.

Harmonogram Letní sklizně:

  • Winners bracket (vše bo3)
    10:00 - 1. kolo
    13:00 - 2. kolo
    16:00 - 3. kolo

  • Losers bracket (vše bo1)
    13:00 - 1. kolo
    16:00 - 2. kolo
    17:00 - 3. kolo
    19:00 - 4. kolo

  • Grandfinále - 20:00 (bo3 s výhodou mapy pro vítěze WB)

Štítky: MČR, sklizeň
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.