Přejít k hlavnímu obsahu

The eLiVe končí v Universe, zamíří do warmup?

30. 7. 2018 | 16:57 Counter-Strike 2
Trust.Universe zažívá smutný týden. O víkendu se této CS:GO sestavě těsně nepodařilo postoupit na MČR 2018, pár dní na to oficiálně přichází o svoji hvězdu, která se chce posunout o třídu výše.
Výchozí obrázek

Trust.Universe zažívá smutný týden. O víkendu se této CS:GO sestavě těsně nepodařilo postoupit na MČR 2018, pár dní na to oficiálně přichází o svoji hvězdu, která se chce posunout o třídu výše.

Team Universe patří dlouhodobě mezi užší špičku, která pravidelně bojuje o medailová umístění na domácích ligách a turnajích. První zlato přišlo letos v létě na Quietus Day, ale bohužel to vypadá, že pro aktuální složení zároveň i poslední. V minulosti to rozpadem Trust.Universe zavánělo mnohokrát, například když Erika 'The eLiVe' Sitha testovali v maďarském týmu GameAgents, se kterým se podíval na V4 Future Sports Festival. Jedna z nejstabilnějších sestav u nás ale všechny krize přečkala a vždy se dala dohromady. Tedy až dodnes, kdy The eLiVe oficiálně v týmu končí.

The eLiVe a KETUBOR se potkávají opět ve stejných barvách, tentokrát ale v rozdílných rolích

Kolem týmu warmup, bývalých eXtatus, se v posledních dnech hovoří o ledasčem. Jde o nejžhavější téma léta na domácí CS:GO scéně, na porvch vyplouvají potvrzené informace i absurdní spekulace. Následující krok se však zdá být dneškem potvrzen. Právě bývalý slovenský hráč Universe na své fanpage jasně prohlásil, že se k odchodu uchýlil kvůli nabídce, která ho posune na vyšší level a díky zkušenějším spoluhráčům bude mít daleko větší motivaci k hraní. The eLiVe v minulosti s hráči eXtatus čas trávil, hostoval jim za Frozena, dokud mu nebylo 16 let, a bylo také potvrzeno, že nyní byl jedním z testovaným hráčů. Odchod z Universe vše vyjasňuje.

Talentovaný hráč by se měl stát přímou náhradou za Martina 'MonttY' Meliška, základní sestava warmup by tímhle krokem byla neoficiálně ve čtyřech. Poslední část skládanky je zatím neurčitá, vedle eLiVa probíhá testování několika dalších hráčů, mezi které patří například Lukáš 'capseN' Koláčný, v rámci hostování na play-off ESEA Advanced se nabízí i Hubert 'CaNNiE' Ludwig. Jmen je ve hře podstatně více, stejně jako fakt, který už pozorní fanoušci z posledních zápasů mohli odsledovat, že Patrik 'DEV7L' Stuchlík zřejmě už nebude pokračovat jako hlavní sniper, a proto zmiňujeme právě tyto dva možné odstřelovače. Zatím je vše otevřené a zdaleka ne hotovou věcí.

O budoucnosti Trust.Universe žádné informace nemáme, jejich strana se prozatím nevyjádřila.

Aktuální složení warmup:

{#Česká Republika} Patrik 'DEV7L' Stuchlík
{#Slovenská Republika} David 'Frozen' Čerňanský
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnátko
{#Slovenská Republika} Erik 'The eLiVe' Sith

{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš - trenér

Nekompletní sestava Trust.Universe:

{#Česká Republika} Patrik 'Lastík' Ptáček
{#Slovenská Republika} Lukáš 'lucasp' Pócsik
{#Česká Republika} Lukáš 'Levi' Bouřa
{#Česká Republika} Tomáš 'TheMix' Bílík

 

Štítky: Team Universe
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.