Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone Letní Sklizeň: Rozhovor s castery

8. 8. 2018 | 22:05 Hearthstone
Na rozjezd jednoduchá otázka, jak se na Sklizeň těšíte?CzechCloud: Já upřímně moc ne, protože dneska vyšla nová expanze do HS a v pondělí v noci vychází Battle for Azeroth a uvítal bych aspoň den volna, ale na druhou stranu, kde jinde se podívat na nový decky v podání nejlepších domácích hráčů.
Výchozí obrázek

Na rozjezd jednoduchá otázka, jak se na Sklizeň těšíte?

CzechCloud: Já upřímně moc ne, protože dneska vyšla nová expanze do HS a v pondělí v noci vychází Battle for Azeroth a uvítal bych aspoň den volna, ale na druhou stranu, kde jinde se podívat na nový decky v podání nejlepších domácích hráčů.

Findan: Osobně se strašně těším a jsem hrozně zvědavý na to, s čím se hráči předvedou. Vzhledem k tomu, že se hraje pár dní po expanzi, tak se hráči s lepším deckbuilding skillem více prosadí. Celkově se těším až si Sklizeň vyzkouším z pozice komentátora.

Horaczio: Já se teda na Sklizeň těším strašně, právě kvůli nové expanzi. Bude to první větší turnaj na naší lokální scéně s těmito kartami a to vždycky vytváří zajímavé situace.

Jste rádi, že se bude hrát takhle těsně po nové expanzi, nebo byste raději viděli hraní v uklidněné metě?

CzechCloud: Chtělo by to tak o tři dny víc o přípravu, protože ne každý je tak dobrý deckbuilder, ale zase se tady prosadí ten, kdo tomu fakt dává všechno. Myslím, že spousta hráčů může dát přípravě od launche TBP klidně 40 a víc hodin.

Findan: Myslím, že to bude o hodně zajímavější, jak pro diváky, tak pro hráče. Nemůžu se dočkat, až uvidím vytušený decky, co si hráči připraví.

Horaczio: Možná ještě o den dva více na přípravu by rozhodně pomohlo, na druhou stranu zažili jsme i horší situace s načasováním turnaje po expanzi. Hráči nějaký čas na vymýšlení nových decků mají, takže se nemusíme bát, že bychom hráli prakticky ve staré metě, ale zároveň balíky rozhodně nebudou dodělané, tak bude deck-building skill hrát velkou roli.

Když už jsme naťukli tu expanzi, co na ní vůbec říkáte?

CzechCloud: Je dost explozivní. Bolí mě z toho hlava.

Findan: Zkusil jsem Topsy Turvy priesta a od té doby nic jiného nehraju (směje se).

Horaczio: Zatím jsem zkoušel jenom OTK decky – je velmi interaktivní.

Takže, jaké decky by si podle vás mohli hráči připravit?

CzechCloud: Aktuální meta na ladderu je Zoolock, Token Druid, Odd Paladin, Odd Warrior a Even Shaman, takže bych se vůbec nedivil tomu, kdybychom nic z tohohle neviděli a hráči by místo toho vzali vyzkoušený kontrolní line-up.

Findan: Nemám tušení, na ladderu potkávám všechno možný, ale doufám v co nejvíc OTK combo decků.

Horaczio: Na rozdíl od Clouda se neodvažuji po prvním večeru určovat metu (směje se). Určitě ale uvidíme nějaké staré balíky a do toho naházené novoty. Konkrétně já bych třeba rád viděl, jak někdo pilotuje Topsy Turvy Priesta.

Když neznáme line-upy, říká se to těžko, ale i přesto – kdo je podle vás největší adept na výhru?

CzechCloud: Papírově určitě Faeli, jinak za mě Matty. Potkával jsem ho na ladderu od první chvíle, co hitnula nová expanze, a myslím, že přípravě dává vše co může.

Findan: Za mě určitě všichni kluci z eSuby a samozřejmě Faeli, který předvádí v poslední době neskutečné výkony na zahraniční scéně. Ještě bych to přál Mattymu, jelikož je to můj dlouhodobý practice partner.

Horaczio: Jako vždy je Sklizeň nabitá jmény ze špičky naší scény, ale pokud bych měl zvolit jen jednoho hráče, tak je těžké to dát komukoliv jinému než Faelimu, kvůli jeho v poslední době konzistentně dobrým výsledkům na zahraniční scéně.

Chybí vám na Sklizni někdo?

CzechCloud: Jestli bude za produkcí sedět Michals, tak už mi fakt nikdo nechybí.

Findan: Asi jen martim, který svou účast odřekl.

Horaczio: Zatím asi nikdo, ale snad nebudete chybět vy, diváci!

Díky za rozhovor, máte nějaký vzkaz na závěr?

CzechCloud: FOR THE ALLIANCE!

Findan: Doufám, že mě nesežerete za můj komentář (směje se).

Horaczio: Uvidíme se v sobotu!

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend