Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhlášení - nEophyte moviemaking cup

Tak jsme se dočkali toho co bylo chvíli prodlužováno a to vyhlášení vítěze nEophyte moviemaking cup. Všechna videa si určitě zaslouží aspoň trochu obdivu, ale vyhrát mohl jen ten nejlepší. Jak to tedy dopadlo ? 1. místo - ha7rix - 39 bodů - sluchátka SteelSound 3H , klávesnice SteelKeys 6G , podložka SteelPad QcK heavy , mikina a dres nEophyte klávesnice 2. místo - Oui - 37 bodů - polokošile nEophyte / Intel3. místo - achernan - 36,5 bodů - polokošile nEophyte / Intel
Výchozí obrázek


Tak jsme se dočkali toho co bylo chvíli prodlužováno a to vyhlášení vítěze nEophyte moviemaking cup. Všechna videa si určitě zaslouží aspoň trochu obdivu, ale vyhrát mohl jen ten nejlepší. Jak to tedy dopadlo ?

1. místo - cze ha7rix - 39 bodů - sluchátka SteelSound 3H , klávesnice SteelKeys 6G , podložka SteelPad QcK heavy , mikina a dres nEophyte klávesnice
2. místo - pl Oui - 37 bodů - polokošile nEophyte / Intel
3. místo - cze achernan - 36,5 bodů - polokošile nEophyte / Intel

Všem gratulujeme. Hlavní ceny dostává pouze 1. místo, ostatní videa obdrží pouze menší pozornosti od nEophyte. Nezbývá než GJ.

Videa hodnotili: za Illusion-Pictures : svk miop , cze muFF!no , cze Axtin , cze greg a za cze nEophyte : cze TombeR
cze ha7rix
ha7rix@gmail.com

Typ: CS 1.6
Velikost: 421 Mb
Délka: 9: 42
Download: ZDE

Hodnocení

Hned 3 porotci označili ha7rixovo video za nejlepší a dali mu ve svém hodnocení nejvíce bodů. Kritici upozorňovali především na dlouhou a "nudnou" závěrečnou část videjka, která je zároveň jakýmsi shrnutím nedávného finále United-Games CS ligy, kde se náš CS 1.6 team umístil na prvním místě. Z našeho hlediska tato skutečnost vůbec nevadí a to předevsším vzhledem k pestrosti a délce movie - video se skládá z celkem povedeného intra , kterým nás provádí "mr.terorista" .. dále obsahuje krátké představení hráčů a následují dvě svižné in-game pasáže - podbarvené rockem. Druhá polovina movie je naopak zkomponována jako takový CS 1.6 večerníček, zakončený povedenými titulky s fotogalerií. Z hlediska pravidel bez chyb, jako teamové herní video - super, ha7rix tedy poprávu vítězí v naší soutěži se ziskem celkem 39 bodů - gratulujeme!


pl Oui
broui@wp.pl
Typ: CS 1.6
Velikost: 165 Mb
Délka: 6:22
Download: ZDE
Hodnocení

Video od dalšího polského moviemakera s nickem Oui je také velmi kvalitní počin, který si vysloužil hodnocení "nejlepší" od jednoho porotce. Jednoduché intro s logama sponzorů, rychlé představení hráčů pěkně zaimplementované do ingame grafiky, tvrdá muzika a občas opravdu zajímavé efekty. Celkově kvalitní video bez chyb - od poroty získal polský moviemaker 37 bodů.


cze achernan
Typ: CS 1.6
Velikost: 325 Mb
Délka: 9: 05
Download: ZDE
Hodnocení:

Achernan byl také jeden z favoritů na nejlepší movie. Jeho práce má nádech profesionality a kumštu. Trochu škoda nedomyšlené úpravy log sponzorů ( jiné rozměry ) Celé video je jinak ve velmi svižném duchu a z hlediska efektů patří mezi ty nejlépe propracované vůbec - autor si při mnohých akcích opravdu vyhrál s grafikou kamery. Celkově 36,5 bodu.