Přejít k hlavnímu obsahu

SourceTV na dnešní večer - Výsledky

13. 5. 2007 | 21:47 Counter Strike: Source
Zde jsou dva zápasy do eurocupu co se hrají dnes večer. Auxilia [3] vs [16] CheckSixtime: NOW sestava CheckSix: ferus, Fifflaren, hauNted, HaZ, majksestava Auxilia: Michael, Gandolfini, beta, Jonesy, crazycatmapa: de_cpl_millsourcetv: hltv6.no.gameguard.no:20061 předpověď: Podle mého názoru vyhrají Check6, kteří jsou také napsáni jako favorité na clanbase. EDIT: Jak jsem předpověděl byl to pouhý hunt ze strany Check6 a padli dokonce některé knife killy. Fnatic [16] vs [7] Ancientstime: 21:00sestava fnatic: Airaid, blaze, darky, proph, xertionsestava Ancients: KODIAK, stawros, Kuli, Flavius, Nppmapa: de_infernosourcetv: hltv6.no.gameguard.no:20053předpověď: Jasní favorité fnatic, kteří v poslední době vévodí evropské scéně (své kvality ukázali třeba na proběhlé lan79, kde ve finále zvítězili nad Check6). EDIT: Fnatic vyhráli kniferound a zvolili stranu CT, stav po první straně byl 12:3 pro fnatic. Následně fnatic vyhráli první kolo. Naledující 2 kola také vyhráli, ale najednou se Ancients vzchopili a kladli odpor, načež dali další 4 body, ale v 8. kole náporu fnatic podlehli.
Výchozí obrázek

Zde jsou dva zápasy do eurocupu co se hrají dnes večer.

uk Auxilia [3] vs [16] swe CheckSix
time: NOW
sestava CheckSix: ferus, Fifflaren, hauNted, HaZ, majk
sestava Auxilia: Michael, Gandolfini, beta, Jonesy, crazycat
mapa: de_cpl_mill
sourcetv: hltv6.no.gameguard.no:20061
předpověď: Podle mého názoru vyhrají Check6, kteří jsou také napsáni jako favorité na clanbase. EDIT: Jak jsem předpověděl byl to pouhý hunt ze strany Check6 a padli dokonce některé knife killy.
nl Fnatic [16] vs [7] hu Ancients
time: 21:00
sestava fnatic: Airaid, blaze, darky, proph, xertion
sestava Ancients: KODIAK, stawros, Kuli, Flavius, Npp
mapa: de_inferno
sourcetv: hltv6.no.gameguard.no:20053
předpověď: Jasní favorité fnatic, kteří v poslední době vévodí evropské scéně (své kvality ukázali třeba na proběhlé lan79, kde ve finále zvítězili nad Check6). EDIT: Fnatic vyhráli kniferound a zvolili stranu CT, stav po první straně byl 12:3 pro fnatic. Následně fnatic vyhráli první kolo. Naledující 2 kola také vyhráli, ale najednou se Ancients vzchopili a kladli odpor, načež dali další 4 body, ale v 8. kole náporu fnatic podlehli.