Přejít k hlavnímu obsahu

Auxilia končí v Eurocupu

14. 5. 2007 | 17:15 Counter Strike: Source
Tým auxilia byl nucen opustit EuroCup po včerejší totální prohře s týmem Check6. Jako důvod oznámili, že nemají dostatek hráčů pro pokračování v lize, a proto byli všechny jejich zápasy kontumovány. Na celkový turnaj to, ale nebude mít žádný vliv, protože v základní skupině auxilia dokázala porazit jen everFrost, takže byli na předposledním místě, odkud neměli sebemenší šanci postoupit do playoff.
Výchozí obrázek

Tým uk auxilia byl nucen opustit EuroCup po včerejší totální prohře s týmem Check6. Jako důvod oznámili, že nemají dostatek hráčů pro pokračování v lize, a proto byli všechny jejich zápasy kontumovány. Na celkový turnaj to, ale nebude mít žádný vliv, protože v základní skupině auxilia dokázala porazit jen everFrost, takže byli na předposledním místě, odkud neměli sebemenší šanci postoupit do playoff.

Oficiální vyjádření admina Eurocupu:
"Auxilia musela v turnaji skončit kvůli dlouho trvajícím problémům s line-upem. Nebyli schopni naplnit dostatecny pocet hracu aby mohli dohrat zbytek zapasu eurocupu a tak to museli vzdat gl vsem aux clenum do budoucnosti."

Zdroj: clanbase.com