Přejít k hlavnímu obsahu

FOTO: První várka streamerů z Broadcaster Royale obdržela vlastní in-game skiny! Dočkáme se v té další i Mazariniho nebo spajKKa?

14. 9. 2018 | 13:55 PUBG: Battlegrounds
Výchozí obrázek
Zdroj: Zdroj

První Broadcaster Royale přinesl bitvu streamerů z celého světa, mezi kterými uspěli i čeští hráči. PUBG a Twitch v rámci připrav na druhé vydání dnes odhalili tématické in-game předměty, kterými můžete podpořit vaše oblíbence. V první várce streamerů se na našince bohužel nedostalo, najdeme tam těchto 12 jmen: Ceh9, ddolking555, JennaJulien, KateStark, ko0416, ShoboSuke, Shroud, SkipNhO, SPYGEA, WackyJacky101, xChocoBars a ZeratoR.

Světový fenomén Shroud obdržel kompletní set, který zakoupíte za 15 dolarů, vše ostatní je v nabídce po jednom kusu za 5 dolarů. Tento přístup vývojářů velice ceníme, žádné bedny o náhodně, ale jednotná a přesně daná cena, jako tomu bylo i při PUBG Global Invitationalu. V in-game shopu všechny předměty najdete už nyní, první várka streamerů skončí 5. října, poté by měla být odhalena druhá. Že by se dostalo i na Mazariniho či spajKKa.

PUBG Shroud Set
PUBG ZeratoR Set
PUBG JennaJulien Set
PUBG SkipNhO Set
PUBG Broadcaster Royale Shirts
PUBG Broadcaster Royale Shirts
PUBG Broadcaster Royale Shirts
PUBG Broadcaster Royale Shirts
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.