Přejít k hlavnímu obsahu

Výsledky sobotního SuperGamer Awp 1on1 turnaje

19. 5. 2007 | 19:03 Counter Strike: Source
A je to za námi. Dnes se odehrál historicky první 1on1 turnaj na portálu UnitedGames ve hře CounterStrike:Source. Do turnaje se přihlásilo něco přes 45 hráčů, bohužel místo bylo jen pro 32, proto se na některé nedostalo. Turnaj začal přesně ve 13:00 a plánované finále jsme měli zhruba na 20:00. Avšak turnaj proběhl hladce, bez potíží a pouze s 1 kontumací což beru jako veliké +.Základní skupiny se odehráli dle očekávání, i když některé skupiny byli maličko težší kvůli odhlašování některých hráčů a jejich nahrazení mnohonásobně lepšími aimery.Do celkového finále se dostali hráči WariorT z klanu Defiance a proti němu nastoupil Maddy z klanu Necroraisers. Finále bylo napínavé až do poslední chvilky a to doslova, protože o vítězi se rozhodlo až ve druhém prodloužení v posledním kole, kdy se povedlo WarrioruT uštědřit maddymu nádhernou hlavu z deagla a tímto si také odnáší 1.cenu podložku QIIP Fabric L věnované do turnaje od firmy SuperGamer.cz. Celkové skóre finále tedy je 42 ku 40.1.místo - WarriorT2.místo - Maddy3.místo - alf / nap.Celkový průběh turnaje je k nalezení zde
Výchozí obrázek

A je to za námi. Dnes se odehrál historicky první 1on1 turnaj na portálu UnitedGames ve hře CounterStrike:Source. Do turnaje se přihlásilo něco přes 45 hráčů, bohužel místo bylo jen pro 32, proto se na některé nedostalo. Turnaj začal přesně ve 13:00 a plánované finále jsme měli zhruba na 20:00. Avšak turnaj proběhl hladce, bez potíží a pouze s 1 kontumací což beru jako veliké +.
Základní skupiny se odehráli dle očekávání, i když některé skupiny byli maličko težší kvůli odhlašování některých hráčů a jejich nahrazení mnohonásobně lepšími aimery.
Do celkového finále se dostali hráči WariorT z klanu Defiance a proti němu nastoupil Maddy z klanu Necroraisers. Finále bylo napínavé až do poslední chvilky a to doslova, protože o vítězi se rozhodlo až ve druhém prodloužení v posledním kole, kdy se povedlo WarrioruT uštědřit maddymu nádhernou hlavu z deagla a tímto si také odnáší 1.cenu podložku QIIP Fabric L věnované do turnaje od firmy SuperGamer.cz. Celkové skóre finále tedy je 42 ku 40.

1.místo - cze WarriorT
2.místo - cze Maddy
3.místo - cze alf / cze nap.

Celkový průběh turnaje je k nalezení zde