Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games čeká bitva o 1,3 miliony korun

28. 9. 2018 | 12:32 PUBG: Battlegrounds
Českých hráčů jsme již na zahraničních turnajích pár měli, ale šlo vždy pouze o streamerská či charitativní klání, navíc vždy pouze pro jednotlivce nebo dvojice. Tento víkend se konečně dočkáme evropské premiéry i mezi squady. Na norskou LAN akci Polaris Battlegrounds se rozhodl vyrazit tým Inside Games, který si zde odbude svou zahraniční premiéru poté, co byl dříve v letošním roce diskvalifikován při svém postupu na evropské finále PUBG Global Invitational.
Výchozí obrázek
Polaris Battlegrounds

Polaris Battlegrounds se uskuteční 29. září až 2. října v norském Oslu a ve hře bude 500 000 norských korun, tedy v přepočtu 1,35 milionu českých. Prize pool to není vůbec špatný a není tedy divu, že vedle Inside Games přilákal i známé týmy z evropské scény. Seznam účastníků aktuálně potvrzený není, ten se hráči dozví až přímo na místě, kde je ještě možné potvrdit svou registraci platbou, ale favoritem turnaje by se měl stát hvězdný Team Liquid. Z dalších známých celků najdeme na listině například Team Vitality, Meet Your Makers, Singularity nebo Millenium, účast zvažuje také nová sestava Ninjas in Pyjamas, dosud známá jako WTSG. Po potvrzení seznamu účastníků bude upřesněn i systém turnaje.

Rozdělení prize poolu:

  • 1. místo 200 000 NOK
  • 2. místo 100 000 NOK
  • 3. místo 70 000 NOK
  • 4. místo 50 000 NOK
  • 5. místo 20 000 NOK

Sestava Inside Games pro turnaj Polaris Battlegrounds:

 Česká republika Martin 'KomiaX' Komínek
 Česká republika Ondřej 'St4mZ' Gofroj
 Česká republika Marek 'HaziQQ' Tůma
 Česká republika David 'Čauky' Růžička

Inside Games PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.