Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte opět v pěti

31. 5. 2007 | 14:22
Jistě si všichni pomatujete, když před dvěma měsíci multiklan nEophyte přibral pod svá křídla Call of Duty 2 sekci inteRaction. V té době vše vypadalo skvěle, klan okolo Lubomíra "Luboshmir" Pešáka měl skvělé výsledky jak na domácí scéně tak v zahraničí. Ovšem v posledních týdnech, se tým začal potýkat s neaktivitou, kterou zapříčinili hráči Ondřej "twistor" Jašek, Petr "Hectic" König a Václav "fox" Němeček, kteří se věnovali více hře World of Warcraft a jen sporadicky spustili fps střílečku.
Výchozí obrázek

Jistě si všichni pomatujete, když před dvěma měsíci multiklan cze nEophyte přibral pod svá křídla Call of Duty 2 sekci cze inteRaction. V té době vše vypadalo skvěle, klan okolo Lubomíra "Luboshmir" Pešáka měl skvělé výsledky jak na domácí scéně tak v zahraničí. Ovšem v posledních týdnech, se tým začal potýkat s neaktivitou, kterou zapříčinili hráči Ondřej "twistor" Jašek, Petr "Hectic" König a Václav "fox" Němeček, kteří se věnovali více hře World of Warcraft a jen sporadicky spustili fps střílečku.

Skutečnost, že éra týmu nEophyte končí, naznačil i Lubomír Pešák větou po semifinálovém zápasu Gamepark ligy. "Poslední společný zápas zbývá", což znamenalo jediné, konec po finále GP ligy. Toto vše se potvrdilo, ovšem zbývající dva hráči nezabalili svou kariéru v barvách nEph a rozhodli se najít náhradu.

A kdo tedy přišel? Jako první oslovili bývalého hráče defiance Michala "kali" Kalijanka, dále ex-hráče cZklanu Nikolaje "Mazarini" Lazareva a jako posledního hráče inteRaction Petra "zafo" Skočovského. U posledních dvou nastal problém a to smlouvy, které podepsali v dobách, kdy hráli za cze cZklan. To se nakonec vyřešilo a zmiňovaní hráči jsou do týmu nEophyte puštěni na hostování do 30.9.2007.

Nová sestava nEophyte.cod2:
cze Lubomíra "Luboshmir" Pešáka
cze Tomáš "NiO" Janšta
cze Nikolaj "Mazarini" Lazarev
cze Petr "zafo" Skočovský
cze Michal "kali" Kalijanko