Přejít k hlavnímu obsahu

Luboshmir: Plánujeme navštívit OoF 2

1. 6. 2007 | 23:28
Multiklan  nEophyte jistě nemusím nikomu představovat. Jejich Call of Duty 2 sekce v uplynulém týdnu oznámila změny v sestavě a právě na tyto změny jsem se zeptal nového kapitána týmu Lubomíra "Luboshmir" Pešáka a nového hráče Petra "zafo" Skočovského, který donedávna působil v klanu  inteRaction. Ahoj zafo. Proč si se nakonec rozhodl přijmout nabídku nově zformovaého týmu neph a rozhodl si se opustit svůj dosavadní tým inteRaction?
Výchozí obrázek
Multiklan cze nEophyte jistě nemusím nikomu představovat. Jejich Call of Duty 2 sekce v uplynulém týdnu oznámila změny v sestavě a právě na tyto změny jsem se zeptal nového kapitána týmu Lubomíra "Luboshmir" Pešáka a nového hráče Petra "zafo" Skočovského, který donedávna působil v klanu cze inteRaction.

Ahoj zafo. Proč si se nakonec rozhodl přijmout nabídku nově zformovaého týmu neph a rozhodl si se opustit svůj dosavadní tým inteRaction?
Čau, nebylo moc o čem premýšlet, starý team iR se rozpadal, odešel hrac Kafe a ferda řekl, že v nové sestavě hrát nebude a mě se taky nechtělo hledat nového hráče a začínat zase od začátku. Proto jsem se rozhodl jit do neph.

Co si od tohohle přestupu slibuješ? Myslíš že máte šanci navázat na úspěchy minulého týmu?
Myslim, že se tu zformoval team, ktery bude schopný po nějakém čase navázat na výsledky staré sekce, ale určitě to nebude tak rychle. Nikdy jsme spolu nehráli, chce to čas.

Co řikáš na ohlasy některých hráčů, kteří si myslí, že váš tým nevydrží moc dlouho?
Já si o těchto lidech myslim svoje. Většinou to řikaji lidi, co o cod 2 moc neví a nebo jsou zavistiví. Dle mého tento team má budoucnost už jen kvůli tomu jak probíhal přechod od czklanu pod neph :-)

Poslední otázka směřuje na nadcházející lan. Na jakých nadcházejících lan se hodláte objevit a v jaké sestavě pojedete na finále AMD Start turnaje?
Pojedeme na všechny lan turnaje, které teď v nejblišší době budou. Sestavu nehodláme měnit, takže pojedeme v této sestavě.

Díky za rozhovor a ať se daří


Zdravim lubo. Včera jste oznámili příchod nových hráčů, kaliho, mazariniho a zafa. Proč zrovna tito hráči? Měli jste v plánu i někoho jiného?
Zdravim, hráče jsem pečlivě vybíral a jsme přesvědčen, že mám ty nejlepší.

Tudíž jiná jména nepadal? Něměl jsi třeba v úmyslu zkusit přemluvit trojici fox, hecitc a twistor?
Zkoušel jsem to, ale marně.

Myslíš si, že máte šanci navázat na úspěchy minulého týmu?
Nevím jestli se dostanem až na takovou úroven, ale každopádně české týmy budem trápit solidně ;)

Poslední otázka, plánujete v budoucnu navštívít některou ze zahraničních lan? Např. Outpost on Fire 2?
Plánujeme a s velkou pravděpodobností právě tuto LAN navštívíme.

Tak ještě jedna otázka. Ambice?
Jedem to tam povodit.

Díky za rozhovor a hodně štěstí v nové sestavě.
Já taky díky :) budem ho potřebovat :p