Přejít k hlavnímu obsahu

inteRaction ve třech

31. 5. 2007 | 17:18
Jak jsem již v minulé novince zmínil, hráč Petr "zafo" Skočovský opouští tým  inteRaction a připojuje se k nově zformovanému squadu nEophyte. Ještě před ním ovšem tým opustil hráč Jan "kafe" Lánský a rozhodl se ukončit svou herní kariéru, nebo-li dát si pauzu.Call of Duty 2 squad okolo Jakuba "ferda" Kroce se nyní tedy ocitá ve třech a vůbec není jisté, jestli bude i nadále pokračovat s novými hráči. Jako jedna z variant byl hráč Lukáš "dop!nk" Chvojka, který působil napr. v prvním týmu nEph, ovšem po společném zápase se rozhodl nabídku nepřijmout kvůli chování Jakuba Kroce a Petr "Sketch" Staňka.
Výchozí obrázek

Jak jsem již v minulé novince zmínil, hráč Petr "zafo" Skočovský opouští tým cze inteRaction a připojuje se k nově zformovanému squadu cze nEophyte. Ještě před ním ovšem tým opustil hráč Jan "kafe" Lánský a rozhodl se ukončit svou herní kariéru, nebo-li dát si pauzu.

Call of Duty 2 squad okolo Jakuba "ferda" Kroce se nyní tedy ocitá ve třech a vůbec není jisté, jestli bude i nadále pokračovat s novými hráči. Jako jedna z variant byl hráč Lukáš "dop!nk" Chvojka, který působil napr. v prvním týmu nEph, ovšem po společném zápase se rozhodl nabídku nepřijmout kvůli chování Jakuba Kroce a Petr "Sketch" Staňka.

Nynější line up:
cze Jakub "ferda" Kroc
cze Petr "Sketch" Staňek
cze Radek "pRox!" Láska

Vyjádření Jana "kafe" Lánského: "Můj odchod zapříčinilo pár věcí, ta nejvýznamnější byla asi ta, že mě hra, jako taková už přestala bavit, chci si ted dát od hraní pauzu, trošku se soustředit na školu a nesedět u kompu tak hodně, trochu RL :D."

Vyjádření Petra "zafo" Skočovského (z rozhovoru, který přines v nejblišších dnech): "Nebylo moc o čem premýšlet, starý team iR se rozpadal, odešel hrac Kafe a ferda řekl, že v nové sestavě hrát nebude a mě se taky nechtělo hledat nového hráče a začínat zase od začátku. Proto jsem se rozhodl jit do neph."