Přejít k hlavnímu obsahu

Giacomo znovu v nEophyte!

2. 6. 2007 | 00:36 Giacomo znovu v nEophyte!
Možná si ještě někteří pamětníci pomatují na rok 2003, kdy ještě 19-ti letý Michael "Giacomo" Hladík odcházel z týmu  Xenogens a s velkou pompou se připojil k multiklanu nEophyte. Dnes se historie opakuje a náš nejlepší Warcraft 3 duelista bude opět působit v barvách nejúspěšnějšího tuzemského multiklanu.
Výchozí obrázek
Možná si ještě někteří pamětníci pomatují na rok 2003, kdy ještě 19-ti letý Michael "Giacomo" Hladík odcházel z týmu cze Xenogens a s velkou pompou se připojil k multiklanu cze nEophyte. Dnes se historie opakuje a náš nejlepší Warcraft 3 duelista bude opět působit v barvách nejúspěšnějšího tuzemského multiklanu.

Za 4 roky hraní nasbíral Giacomo nespočet úspěchů, jak na domácí scéně, tak v zahraničí. Za zmínku stojí především účast ve finále WSVG, NGL ONE či WC3L. Tyto úspěchy si připsal v dobách, kdy působil v německém klubu de Mousesports, ze kterého před nedávnem odešel a připojil se ke švýcarským svyc ieS virtual gaming, kde bude hrát nadále v týmových soutěžích.

Již dnes se v barvách nEophyte představí náš 23-ti letý duelista ve finále ESWC kvalifikace ve Vídni, kde se utká s Petrem "Steler" Zatloukalem a postup do Francie na Electronic Sports World Cup. Vítězství v tomto zápase by mělo být pro Michaela Hladíka jen formalitka.