Přejít k hlavnímu obsahu

FakaHeda turnaj #1

2. 6. 2007 | 14:01 Counter Strike: Source
Již zítra vypukne FakaHeda 5vs5 turnaj o server Vzhledem k tomu, že je přihlášeno velmi málo týmů jsem se rozhodli, že maličko pozměníme registrace.Registrace probíhají do zítra tj. 3.6 do 12:00. Nyní se do turnaje mohou přihlásit i týmy, které nejsou v členské základně stačí pouze poslat do registrační zprávy seznam hráčů + steamid a kontakt na clanleadera. Vítěz tohoto turnaje dostane server od firmy FakaHeda na měsíc zdarma.
Výchozí obrázek

Již zítra vypukne FakaHeda 5vs5 turnaj o server Vzhledem k tomu, že je přihlášeno velmi málo týmů jsem se rozhodli, že maličko pozměníme registrace.
Registrace probíhají do zítra tj. 3.6 do 12:00.
Nyní se do turnaje mohou přihlásit i týmy, které nejsou v členské základně stačí pouze poslat do registrační zprávy seznam hráčů + steamid a kontakt na clanleadera. Vítěz tohoto turnaje dostane server od firmy FakaHeda na měsíc zdarma.

Registrace: Soukromá zpráva - dRaGen , konec registrací 2.6. v 18 hod Předmět - FakaHeda 5on5 turnajNázev klanuV případě, že nejste registrováni v členské základně: kontakt na clanleadera, nicky + steamid všech hráčů.

Turnaj je určen max. pro 16 nebo 32 (bude -li) klanů

Termín turnaje: Začátek v neděli 3.6.2007 od 13:00.

Mapy: de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_train, de_cpl_mill

Herní systém: Hraje se 1 mapa, systémem MR15. O straně rozhoduje nožové kolo.
výhra - 2 body, remíza - 1 bod, prohra - 0 bodů

Herní servery: Všechny zápasy se odehrají na našich serverech, k dispozici budou HLTV.