Přejít k hlavnímu obsahu

Nový tým Conexia.cod2

4. 6. 2007 | 20:58
Jsou to dva měsíce, co multiklan  Conexia prezentoval svůj nový web. Na něm vedení představilo 2 Call of Duty 2 sekce, ovšem jak to u nás bývá, po pár týdnech se oba tyto squady rozpadly. Dnes ovšem tento český multiklan má znovu CoD2 sekci, ve které se objevují jména, která dříve nosila před svým nickem tagy jako  inteRaction,  nEophyte  Necroraisers či  cZklan.
Výchozí obrázek

Jsou to dva měsíce, co multiklan cze Conexia prezentoval svůj nový web. Na něm vedení představilo 2 Call of Duty 2 sekce, ovšem jak to u nás bývá, po pár týdnech se oba tyto squady rozpadly. Dnes ovšem tento český multiklan má znovu CoD2 sekci, ve které se objevují jména, která dříve nosila před svým nickem tagy jako cze inteRactioncze nEophyte cze Necroraisers či cze cZklan.

A kdo teda v nové sekci působí? Ke dvojici Stanislav "vanis" Daniš (ex-Necroraisers, poté css) a Jan "Ez" Vágner se připojil Lukáš "Dop!nk" Chvojka, který působil v jednom z prvních Call of Duty 2 týmů inteRaction a poté v nEophyte. Ten sebou přivedl Pavla "west" Schreinera a Jakuba "Skywalker" Dvořáka, první zmiňovaný působil donedávna v team4high a druhý zmiňovaný je ex-hráč multiklanu Defiance.

cze Stanislav "vanis" Daniš
cze Jan "Ez" Vágner
cze Lukáš "Dop!nk" Chvojka
cze Pavla "west" Schreinera
cze Jakuba "Skywalker" Dvořák

Vyjádření Lukáše "Dop!nk" Chvojky: "Po úspěšné maturitě jsem se chtěl znovu vrátit do kolotoče cod2 a podívat se na invex ne v podobě školáčků s batohem, ale jako aktivní hráč...nabízelo se mi spoustu týmů, ale o těch se nedá mluvit...když jsem potkal skywalkra (asi nejlepší momentálně dostupnou pušku), začalo to být dobré, pak čirou náhdou jsem napsal vanisovi, slovo dalo slovo a už jsme byli v aktuálním složení. Myslím, že můžeme potrápit českou top scénu, ale nejen ji...ovšem začátky jistě nebudou ty nejlepší hodny našim jménům, ale chce to všechno čas, stejně jako dříve za dob Call of Duty 1 neznámý klan gamers idea -> Cyber Storm."