Přejít k hlavnímu obsahu

Majkllo a steeKing si podmanili Plantronics Cup

30. 9. 2018 | 22:23 PUBG: Battlegrounds
Máme dobojováno, víkendový Plantronics DUO Cup zná své suverénní šampiony.
Výchozí obrázek
Plantronics DUO Cup

Vedle turnajů pro týmy jsme si ve spolupráci se společností Plantronics a Roth Welldenem připravili víkendovou sérii pro dvojice, která v pátek určila 36 kvalifikovaných hráčů a už v neděli 3 nejlepší týmy, které si odnesly sluchátka této společnosti. Finálovým odpolednem provázela komentátorská dvojice Miloslav 'PiXeL1K' Feik a Přemek 'huhy' Malina.

Již od první hry udávala tempo jedna dvojice – Majkllo a steeKing. Po dvou hrách mělo tohle duo na kontě dva Chicken Dinnery a skvělými dovednostmi kluci na Erangelu i Miramaru dokázali zúročit cokoliv, do čeho se pustili. 17. místo ze hry třetí jejich náskokem příliš nezamávalo a když ve zbývajících dvou skončili třetí a druzí, bylo vymalováno. S odstupem 380 bodů si druhé místo vybojovali ave1Rik a Venyfo, kteří se v průběhu pěti her prezentovali vyrovnanými výkony. Třetí místo si díky fenomenální poslední hře, vítězství s neskutečnými 16 killy, na poslední chvíli zajistil Arican a SaiNs. Těchto šest hráčů si odnáší značková sluchátka Plantronics. Kompletní výsledky naleznete zde.

Nejlepší týmy turnaje
Majkllo a steeKingPlantronics RIG 600 Dolby Atmos
ave1Rik a VenyfoPlantronics RIG 400 Dolby
Arican a SaiNsPlantronics RIG 400

 

Štítky: Plantronics
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.