Přejít k hlavnímu obsahu

Co nás o víkendu čeká na první domácí LAN akci?

3. 10. 2018 | 11:14 PUBG: Battlegrounds
Mistrovství Slovenska se již 6. a 7. října stane první domácím offline turnajem v PlayerUnknown's Battlegrounds. My již známe detaily turnaje i seznam účastníků, tak se pojďme celé akci podívat na zoubek.
Výchozí obrázek

Mistrovství Slovenska v PUBG je vysoce očekávanou akcí, od které však veřejnost příliš neví, co přesně čekat. Jak ironické? I tak je ale premiérová účast naší oblíbené battle royale hry na jednom z největších tuzemských eventů velkým plusem a právě MSR by mohlo udávat kurz, co se kolem PUBG bude dít nadále.

MSR 2018

Kapacita turnaje byla z původních 16 týmů rozšířena na 20, což bylo řadou hráčů veřejně kritizováno. Skutečnost je však taková, že po ukončení registrací bylo skutečně pouze 16 zaplacených a ze zbylé čtveřice přihlášených nakonec potvrdil svou účast pouze jeden tým. Mezi účastníky nechybí ani sestavy s předními domácími hráči a nikdo se nebude na první domácí PUBG LAN akci chtít zahanbit. Aktuálně je tedy potvrzená tato šestnáctka týmů.

 Česká republika Alza Gaming: oKKo, Seniks, Squirtlex, Yukihira
 Česká republika ROG.eXtatus: Pablitos, elwzoy, Wany, arSHO
 Česká republika J3BAT Haters: Ondic, Dudyss, SaiNs, Falko
 Česká republika Inside Games Ozone: KomiaX, St4mZ, HaziQQ, Caukymnauky
 Česká republika Metric System: Rosiwow, Hegylele, K3SR, strong_cobalt
 Česká republika NecroRaisers: jouhan, L0LAN, RadkosGG, JustDave
 Česká republika Team Universe: Enthory, Majkl, Romcekk, StanleyPotato
 Česká republika​​​​​​​ Sensei Esports: Battlestrong, NERI, Goes, Libuska
 Česká republika​​​​​​​ OpenField Monkeys: Marena, Trakt0r, Sined, TrayNNN
 Česká republika​​​​​​​ ZULULS: RedgieBeardo, Hawki, P3tronass, Jackuobo
 Česká republika​​​​​​​ Team Brave: shadye, Peslak, Dexty, Trefslak
 Česká republika​​​​​​​ Ravage.Fadee: dyslektik, Nettyyy, JumbiKK, miginek
 Česká republika​​​​​​​ BITE Gaming: DzaniX, spermat, Axia, Tear1
 Česká republika​​​​​​​ FORZA: huhy, Joganeir, čabas, azee
 Česká republika​​​​​​​ Confused Chickens: Cuky, Louliky, Dodoa, Rewas
​​ Slovensko​​​​ #Worth: MiS4N, Belizzey, faystoN, ReFleXoR1
 Slovensko ODM Gaming: samiak10, samuellos, DeckoD, lukiiiiiiiii


Kandidátů na medailové umístění zde máme několik. Více než polovinu startovního pole tvoří týmy působící pod křídly domácích organizací, v jejichž čele nejdou přehlédnout jména jako Alza Gaming v čele s oKKem, nedávnou akvizici ROG.eXtatus v podobě bývalého gUCCI gANGU, tým J3BAT Haters složený ze zkušených hráčů, anebo Inside Games Ozone, kteří o minulém víkendu ladili formu na norské akci Polaris Battlegrounds po boku Teamu Liquid a dalších. I na dalších řádcích můžeme vidět známá jména z většiny domácích turnajů, takže vyloženého favorita určit nejde. Navíc jak známe PUBG, předem vyřadit není možné takřka nikoho. Všechny týmy se začnou oťukávat již ve středu večer, kdy proběhnou speciální scrimy s účastníky Mistrovství Slovenska.

Celý turnaj odehrávaný v bratislavské Refinery Gallery odstartuje v sobotu od 10:00, kdy byla měla vypuknout první mapa celkového formátu BO10. Na hráče čeká každý den čtyřnásobná porce Erangelu spolu s jedním Miramarem. Prvního slovenského šampiona se za doprovodu komentáře Miloslava 'PiXeL1K' Feika (shadye i huhy nastupují jako hráči) dozvíme v neděli odpoledne. Více informací o celém eventu naleznete na facebookové události.

Štítky: msr
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.