Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus dnes potvrdili akvizici týmu top3

3. 10. 2018 | 21:46 Counter-Strike 2
Organizace eXtatus se po odchodu nejlepšího domácího týmu vrací do světa CS:GO, když nabírá sestavu dosud známou jako top3.
Výchozí obrázek
eXtatus CSGO

Jméno eXtatus jsme ještě před několika měsíci mohli vidět na velkých turnajích, tým v čele s Davidem 'Frozen' Čerňanským se podíval dokonce i na ESEA Global Challenge v New Yorku a krátce se dostal i mezi 30 nejlepších týmů na světě. Éra působení na evropské scéně se dvěma českými mistrovskými tituly je po rozpadu partnerství s Alza.cz u konce a je třeba vše začít budovat od začátku. K tomu vedle Rocket League týmu a premiérového vstupu do světa PUBG dopomůže i nový CS:GO tým.

Během letních změn na scéně vznikl jeden tým, který dosud nehájil barvy žádné organizace, a když se eXtatus chystal na svůj návrat, skvadra s názvem top3 byla jednou z nejzajímavějších možností. Vrcholy sezóny se blíží a oznámení nová akvizice tak přichází v nejlepší možný čas, kdy se nový eXtatus CS:GO tým představí již na víkendovém Mistrovství Slovenska, které je důležitým prvkem v závěrečném boji o postup na Mistrovství ČR.

Jádrem této sestavy je bronzový tým loňského MČR, Majestic Lions, které se času rozložilo, aby se dalo postupem opět alespoň z části i s koučem Jozefem 'd0di' Kissem dohromady. Kapitánem je Peter 'wEAMO' Rauch, který již v průběhu září musel po měsíci od vzniku řešit dosud jedinou změnu v sestavě. Zatímco Michal 'leckr' Kadlíček se vrátil do služeb Teamu Brute XPG, novou tváří v tehdy ještě týmu top3 se stal Milan 'RKO' Kohút, který má před sebou po premiérové LAN akci na jarních COOL Finals nové cíle. Tentokrát už jako jeden členů organizace eXtatus.

Sestava týmu eXtatus:

 Slovensko Peter 'wEAMO' Rauch
 Slovensko Lukáš 'luko' Hrabčík
 Česká republika Dominik 'Blogg1s' Janita
 Česká republika Dominik 'desty' Černý
 Slovensko Milan 'RKO' Kohút 

 Slovensko Jozef 'd0di' Kiss – trenér

Zdroj: @eXtatus
Štítky: eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.