Přejít k hlavnímu obsahu

Sketch k nEophyte

12. 6. 2007 | 16:38
Jistě mnohým z vás neunikla nedávná zpráva o příchodu 3 nových posil do Call of Duty 2 sekce multiklanu  nEophyte. Mezi těmito hráči se nacházel i Michal "kali" Kalijanko, který ovšem po necelých 2 týdnech z týmu odchází. Proč? Nedostatek času z důvodu pracovní vytíženosti.Jako náhrada do týmu okolo Lubomíra "Luboshmir" Pešáka přichází nedávný spoluhráč Petra "zafo" Skočovského v dobách inteRaction Petr "Sketch" Staňek, který s týmem odehrál včerejší Mezihernový turnaj, kde klan nEophyte zvítězil. "Vzal jsem toho nejlepšího a očekávám výsledky", takto se o příchodu Petra Staňka vyjádřil stručně kapitán týmu Lubomír Pešák.
Výchozí obrázek

Jistě mnohým z vás neunikla nedávná zpráva o příchodu 3 nových posil do Call of Duty 2 sekce multiklanu cze nEophyte. Mezi těmito hráči se nacházel i Michal "kali" Kalijanko, který ovšem po necelých 2 týdnech z týmu odchází. Proč? Nedostatek času z důvodu pracovní vytíženosti.

Jako náhrada do týmu okolo Lubomíra "Luboshmir" Pešáka přichází nedávný spoluhráč Petra "zafo" Skočovského v dobách inteRaction Petr "Sketch" Staňek, který s týmem odehrál včerejší Mezihernový turnaj, kde klan nEophyte zvítězil. "Vzal jsem toho nejlepšího a očekávám výsledky", takto se o příchodu Petra Staňka vyjádřil stručně kapitán týmu Lubomír Pešák.

cze Lubomír "Luboshmir" Pešák
cze Tomáš "NiO" Janšta
rusko Nikolaj "Mazarini" Lazarev
cze Petr "zafo" Skočovský
cze Petr "Sketch" Staňek


(Tým nEophyte na včerejším mezihernovém turnaji;
zleva: Luboshmir, Sketch, Mazarini, zafo, NiO)