Přejít k hlavnímu obsahu

SuperGamer AIM turnaj na UG - Enjoy!

19. 6. 2007 | 17:01 Counter Strike: Source
Díky ochotě Soptíka jsme pro vás připravili další turnaj ve hře Counter-Strike: Source, konkrétně jde o aim turnaj.Turnaj se bude konat v neděli 24.června od 13 hodin. Hraje se 1on1 na malých mapách, kde nemusíte (ani to nelze) nakupovat zbraně ani výbavu.Cenu do turnaje věnovala společnost SuperGamer, za což jí děkujeme. Cena je pouze pro první místo a jedná se o podložku pod myš qiip fabric L.Turnaj je určen pro 32 hráčů, ovšem v případě velkého zájmu můžeme navýšit kapacitu až na počet 64 účastníků. Turnaj se řídí pravidly 1on1 klanbáze CS1.6, samozřejmě kromě pravidel, která nelze uplatnit. Každý hráč si vybírá jednu mapu a hraje se systémem mr15 - dohrávají se obě mapy kvůli skóre (které bude uplatněno v případě shodnosti počtů bodů ve skupině). V případě remízy v playoff se bude prodlužovat systémem mr5 s tím, že z původních 5ti map (2 jsou již odehrány - byly vybrány hráčí) zbydou 3 a každý hráč "škrtne" jednu, kterou hrát nechce.Všechny zápasy budou odehrány na serverech United-Games.cz. IP budou včas dodány. V momentální době se připravuje pub server, kde si mapy budete moci vyzkoušet.Body ve skupinách: výhra - 2 bodyremíza - 1 bodprohra - 0 bodůMapy: dfs_aim_map, aim_un_ak47, aim_un_m4a1, aim_acients, aim_glockonAdmin turnaje: dRaGenPožadavky pro přihlášení:Každý zájemce pošle dRaGenovi Private Message, ve které se přihlásí. Do předmětu uveďte "1on1 AIM turnaj - nick hráče." Každý zájemce musí mít vyplněné SteamID (ano, tzn. musí mít originální CS:Source / HL2).Hodně štěstí a fajn zážitky vám přeje dares1m!
Výchozí obrázek

Díky ochotě Soptíka jsme pro vás připravili další turnaj ve hře Counter-Strike: Source, konkrétně jde o aim turnaj.

Turnaj se bude konat v neděli 24.června od 13 hodin. Hraje se 1on1 na malých mapách, kde nemusíte (ani to nelze) nakupovat zbraně ani výbavu.

Cenu do turnaje věnovala společnost SuperGamer, za což jí děkujeme. Cena je pouze pro první místo a jedná se o podložku pod myš qiip fabric L.

Turnaj je určen pro 32 hráčů, ovšem v případě velkého zájmu můžeme navýšit kapacitu až na počet 64 účastníků. Turnaj se řídí pravidly 1on1 klanbáze CS1.6, samozřejmě kromě pravidel, která nelze uplatnit. Každý hráč si vybírá jednu mapu a hraje se systémem mr15 - dohrávají se obě mapy kvůli skóre (které bude uplatněno v případě shodnosti počtů bodů ve skupině). V případě remízy v playoff se bude prodlužovat systémem mr5 s tím, že z původních 5ti map (2 jsou již odehrány - byly vybrány hráčí) zbydou 3 a každý hráč "škrtne" jednu, kterou hrát nechce.

Všechny zápasy budou odehrány na serverech United-Games.cz. IP budou včas dodány. V momentální době se připravuje pub server, kde si mapy budete moci vyzkoušet.

Body ve skupinách: výhra - 2 body
remíza - 1 bod
prohra - 0 bodů

Mapy: dfs_aim_map, aim_un_ak47, aim_un_m4a1, aim_acients, aim_glockon

Admin turnaje: dRaGen

Požadavky pro přihlášení:
Každý zájemce pošle dRaGenovi Private Message, ve které se přihlásí. Do předmětu uveďte "1on1 AIM turnaj - nick hráče." Každý zájemce musí mít vyplněné SteamID (ano, tzn. musí mít originální CS:Source / HL2).

Hodně štěstí a fajn zážitky vám přeje dares1m!

aim.united-games.cz:27026 

Děkujeme .PhPkovi a UNovi za dodání několika map.