Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba a Team Victorious Secret postupují na MČR

14. 10. 2018 | 10:00 League of Legends
Dlouhou neděli před sebou má osmička týmů, nebo alespoň ty, které mají nejvyšší ambice. Ve hře jsou dva postupové sloty na MČR 2018 v League of Legends a my startujeme již v 10 hodin dopoledne.
MČR 2018 – Last Call
MČR 2018 – Last Call

Matematika je jednoduchá. K zajištění postupu na Mistrovství České republiky potřebuje vítěz horního pavouka tři úspěšně zvládnuté BO3 série, spodní cesta v kombinaci s nevyzpytatelnými BO1 zápasy může být ještě spletitější. eSubu, eXtatus a další šestici týmů, které jsme si spolu s expertním týmem představili v našem preview, čeká bezesporu dlouhý den, kde i celodenní udržení v tempu, zachování notného klidu nebo třeba dodržování pitného režimu může hrát klíčovou roli. Kdo však chce postoupit do Brna, bude muset být na nedělní maraton připraven na maximum, a to věříme, že účastníci Last Callu budou, a společně si užijeme parádní den plný esportu!

Živé vysílání vybraných zápasů a obou finálových klání o postup naleznete ve spodní části článku, pod pavoukem.

MČR 2018 – Last Call
MČR 2018
Štítky: MČR, sklizeň
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.