Přejít k hlavnímu obsahu

Volejbalshop.cz Cup: Shrnutí

26. 6. 2007 | 15:48
S menším zpožděním vám přináším rekapitulaci Call of Duty 2 turnaje s názvem Volejbalshop.cz CUP. A jak probíhal? V základních skupinách byl upřen zrak především na zápas skupiny A, kde si tým  inteRaction dokázal poradit s momentální tuzemskou jedničkou  eSubou. V ostatních skupinách vše dopadlo jak se očekávalo, až na "céčko", kde se na poslední chvíli rozhodl  cZklan nezůčastnit a místo něho do playoff postoupili  Syntec CoD2.
Výchozí obrázek
volejbalshopS menším zpožděním vám přináším rekapitulaci Call of Duty 2 turnaje s názvem Volejbalshop.cz CUP. A jak probíhal? 

V základních skupinách byl upřen zrak především na zápas skupiny A, kde si tým cze inteRaction dokázal poradit s momentální tuzemskou jedničkou cze eSubou. V ostatních skupinách vše dopadlo jak se očekávalo, až na "céčko", kde se na poslední chvíli rozhodl cze cZklan nezůčastnit a místo něho do playoff postoupili cze Syntec CoD2.

V playoff jsme byli svědky mnoha kontumací, za zmínku stojí především zápas LB mezi nEcrem a inteRaction, kde se první zmiňovaný na zápas nedostavil. Ve Winner Bracket si nejlíp počínal squad cze nEophyte, který do grandfinále postoupil přes eSubu výsledkem 21:17. Momentální českou jedničku tedy čekal opravný zápas s inteRaction. Tento souboj dopadl stejně jako první, tudíž výsledkem 21:19, nyní ovšem ve prospěch eSuby. inteRaction se tak v konečném umístění umístili na 3. místě a odnesli si 5ks qiip eXtreme skatezzod e-shopu SuperGamer.cz.

V grandfinále se tak střetly celky eSuby a nEophyte. Pokud by chtěla eSuba vyhrát celý turnaj, musela nEph porazit ve dvou zápasech a to na mapách mp_matmata, mp_burgundy a následně mp_dawnville, mp_carentan. V komentovaném zápase na pg24.tv se i tak stalo a eSuba si tak odnesla 5tisíc Kč v hotovosti od e-shopu volejbalshop.cz.


1. místo - eSuba (blx, nicko, lucky, street, plague, lamzor)
 - 5tisíc Kč v hotovosti od e-shopu volejbalshop.cz

2. místo - nEophyte (zafo, Mazarini, Luboshmir, Sketch, NiO)
 - 5ks podložek qiip fabric L od e-shopu SuperGamer.cz

3. místo - inteRaction (radio, FiShi, ferda, kenny, fassa)
 - 5ks qiip eXtreme skatezzod e-shopu SuperGamer.cz