Přejít k hlavnímu obsahu

AMD LAN finále očima hráčů

27. 6. 2007 | 18:49
V dnešní novince se dozvíte pocity hráčů z AMD LAN finále, na které se probojovalo 8 nejlepších klanů přes online kvalifikaci a dále se ve vyjádření jednotlivých hráčů dočtete, jak jsou spokojeni s jejich konečným umístěním. Petr "nicKo" Černíček, 16 let, hráč týmu eSuba, 1. místo:"Ahoj, tento turnaj jsem si velmi užil, sice tu bylo menší spoždění, ale jěště jsem nezažil žednou lanku, kde by spoždění nebylo. Organizace byla vynikající a jako hráč eSuby mohu říci, že se nám turnaj velmi vydařil, hlavně finále, které proběhlo až velmi hladce. Těším se na další sezóny, velmi dobrá práce!."
Výchozí obrázek
V dnešní novince se dozvíte pocity hráčů z AMD LAN finále, na které se probojovalo 8 nejlepších klanů přes online kvalifikaci a dále se ve vyjádření jednotlivých hráčů dočtete, jak jsou spokojeni s jejich konečným umístěním.

Petr "nicKo" Černíček, 16 let, hráč týmu eSuba, 1. místo:
"Ahoj, tento turnaj jsem si velmi užil, sice tu bylo menší spoždění, ale jěště jsem nezažil žednou lanku, kde by spoždění nebylo. Organizace byla vynikající a jako hráč eSuby mohu říci, že se nám turnaj velmi vydařil, hlavně finále, které proběhlo až velmi hladce. Těším se na další sezóny, velmi dobrá práce!."


(eSuba - zleva: lucky, nicko, street, plague, blx)

Petr "zafo" Skočovský, 15 let, hráč týmu nEophyte, 2. místo:
"Zdravim, takže abych to nějak shrnul. Moje dojmy z AMD lan finále jsou kladné až na pár vyjímek a to malý spožděni a strašný vedro :). Myslim ze organizačně byla lanka dobře provedená, až teda na to malý spoždění, ale tak to se na lankách stáva. S našimi výsledky jsem spokojen, až na finále, kde jsme naprosto vyhořeli s esubou. Pořadí turnaje je defaultni jako vždy :) czklan a necro jako obvykle :). Jinak slušná lan akce, ceny taky v poho. Myslim, že já i celej team jsme byli spokojeni a ostatní teamy taky."


(nEophyte - nahoře zleva: Sketch, zafo, Mazarini;
dole: NiO, Luboshmir)

Jan "eX" Kareta, 17 let, leader týmu cZklan, 3. místo:
"Ahoj, AMD lan se podle mě docela povedla, jen mě naštval malý časovy skluz. Jinak admini byli příjemní, obzvláště fotograf Bluma, který nedal svému blesku chvilku oddychnout. A umístění ? Ano spokojeni jsme, hlavně z té ceny :P. Jak v zápase s eSubou, tak v zápase s nEph jsme pokazili pár kol, které se mohli stát klíčovými, ale tak už to chodi :P"


(cZklan - zleva: kecher, Finalman, licvido, intense, eX) 

Stanislav "enjOik" Hedeš, 18 let, hráč týmu nEcro, 4. místo:
"Z mýho pohledu povedená akce a po odloženi cztrophy jsem ji jen uvítal. Organizace suprová, každej admin byl ochoten pomoct. Menši časový skluz, ale to je na každé větší lan akci. Ceny byli pomalu az neuvěřitelné, když vemu v potaz žádné vstupné. Jinak s našim výkonem moc spokojený nejsem, protože ''věčně čtvrtí'' mě už začíná pomalu štvát.. to je tak vše."


(nEcro - zleva: Firy, ivanhoe, enjoik, rabbi, hybrid)

Jakub "ferda" Kroc, 16 let, leader týmu #Diss (inteRaction), 5. místo:
"Co se týče organizace a cen, tak to bylo velmi slušné, škoda toho časového skluzu, ale tak s tim jsem počítal a co se týče našeho umístění, tak jsem poměrne zklamán! Očekával jsem, že postoupíme z 2. místa, což byl i náš "cíl" na této lance, tudíž že porazíme nEcro, na které jsme si opravdu hodně věřili, ale nepodařilo se, škoda. Moje hodnocení této lanky: 3 .. :)."


(#Diss - zleva: fassa, fishi, kenny, ferda, radio)

Michal "cruz" Juska, 16 let, leader týmu faberi Bellatores, 7-8. místo:
"Z našeho pohledu velmi povedená akce, sice menší zpoždění, ale s tím se předem asi počítalo. Měli sme sice menší problémy (mikráky,vt atp), ale ty byly po většinou vyřešeny celkem rychle. Celkově teda spokojenost, až na naše výsledky."

Průběh
Galerie