Přejít k hlavnímu obsahu

Alza Gaming nechybí na For Games: Co přináší?

26. 10. 2018 | 08:00 Všechny hry
Už posedmé propukne na výstavišti v pražských Letňanech oblíbená herní akce veletrh For Games 2018. Od 25. do 28. 10. budou tradičně k vidění i vyzkoušení největší hardwarové a herní novinky. Fanoušci potkají vývojáře, hráče i streamery. Soutěže, turnaje a další zajímavosti budou na každém rohu a nebudete vědět, kam dřív skočit.
Alza.cz na For Games
Alza.cz na For Games
Zdroj: Zdroj

For Games 2018: To nejdůležitější v bodech

Alza.cz na For Games

For Games 2018: Hry na prvním místě

For Games se ponese ve znamení nejnovějších herních pecek. V rámci sezóny Tiger Masters a MČSR bude hostit turnaje profíků ve hrách CS:GO, Hearthstone, Rocket League nebo FIFA 18. Ke stánkům dorazí osobnosti naší herní scény a celá tuna her bude pro fanoušky k vyzkoušení – od zavedených pecek po tituly, ke kterým si sednete vůbec poprvé.

Koho na veletrhu For Games 2018 uvidíte?

Z osobností herní scény se ukáže třeba naše špička Hearthstone Petr „CzechCloud“ Žalud, v Alza Gaming Showroomu budou streameři Ondřej „Lelek“ Kvarda a Roman „blade“ Pilný nebo moderátorka pořadu RE-PLAY Alžběta Trojanová.

Alza.cz na For Games

V herních zónách na vás čeká řecké pokračování vražedné série Assassin's Creed: Odyssey, další zástupce jedné nesmrtelné řady Call of Duty: Black Ops 4, turnaj v PUBG nebo nejnovější Spider-Man, který u hráčů boduje příběhem, hratelností i zpracováním prostředí. A samozřejmě spousta dalších titulů.

Co vše si na For Games zahrajete?

  • Kingdom Come: Deliverance – The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon
  • Red Dead Redemption 2
  • Nové DLC k Sea of Thieves
  • Beat Saber
  • World of Warships na prémiových účtech s nejlepšími loděmi
  • Fortnite
  • Marvel's Spider-Man
  • PlayerUnknown's Battlegrounds
  • Call of Duty Black Ops 4
  • Assassin's Creed: Odyssey
  • FIFA 19
  • Forza Horizon 4
  • God of War
  • ...a nejen to!

Vyzkoušíte DLC ke Kingdom Come. A dorazí i Dan Vávra

Český fenomén Kingdom Come: Deliverance netřeba představovat. Na vlně úspěchu dál jede pomocí DLC balíčků a nejnovějším z nich je příběhový datadisk The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon. V recenzi sklidil uznání za vtip a kvalitu příběhu, obojí můžete na veletrhu vyzkoušet. Pokud zrovna nebudete sami brázdit středověkou krajinu, můžete se těšit i na setkání s autorem Danem Vávrou.

Red Dead Redemption 2 na For Games!

Největší pecka roku Red Dead Redemption 2 vychází již 26. října na Xbox One a PS4. A na For Games 2018 si dlouho očekávanou akci z divokého západu můžete poprvé zahrát a definitivně se utvrdit v tom, že ji doma potřebujete. Že je na co se těšit, se můžete přesvědčit v novinkovém speciálu Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Herní showroom Alza.cz na For Games

Svou herní zónu přenese na výstaviště i Alza.cz. Kromě turnajů a prvních seznámení s novými tituly na vás čekají soutěže, virtuální realita nebo chytré hračky. Zastřílíte si na NERF střelnici, najdete hromadu výkonných PC nebo konzolí a můžete navštívit Alza prodejnu, která k příležitosti herního svátku přepíše cenovky her i hardwaru a chystá řadu slev ve výši až 50 %.

Alza.cz na For Games
Velkým lákadlem bude našlapaná Alza Gaming herna kde si zájemci na vlastní kůži vyzkouší, co dokáží aktuálně nejvýkonnější PC a konzole na trhu. Fanoušci na místě mohou okusit zážitky z posledních novinek, např. Assassin’s Creed: Odyssey, Call of Duty: Black Ops 4, auta Forza Horizon nebo fotbalový simulátor FIFA 19 a chybět opět nebude ani virtuální realita s HTC Vive Pro.“

říká za Alza.cz Pavel Roubínek, expert na gaming.

Herní showroom Alza.cz na For Games 2018 vypadá v předvečer zahájení následovně:

Alza.cz na For Games
Alza.cz na For Games
Alza.cz na For Games
Alza.cz na For Games
Alza.cz na For Games
Alza.cz na For Games

Alza OC potrápí tekutým dusíkem RTX 2080 Ti a i9-9900K 

Alza OC ve složení Elkim, Alex@ro, Buildzoid a PKBO bude taktovat nejnovější hardware jako Intel i9-9900K a NVIDIA RTX 2080 Ti za pomoci extrémních metod chlazení. K dosažení rekordů budou používat tekutý dusík, který dosahuje −196 °C a naskytne se vám možnost spatřit i profesionálně postavený chiller, který pomocí kompresoru chladí kapalinu v okruhu na −25 °C, a tzv. single-stage, která dosahuje −57 °C při 375W TDP.

Na For Games 2018 se ukážou nové herní telefony

Současná doba přeje herním telefonům s vysokým výkonem, špičkovými displeji a pořádnou výdrží. Hned několik výrobců na For Games 2018 ukáže, co pro hráče má. Nebude chybět působivý Razer Phone s exkluzivní cenovkou a dost možná i jeho nástupce. V ruce si potěžkáte nedávno představený Honor 8X, jenž aspiruje na titul „nejlepší telefon do 7 000 Kč“. A dostaví se i Samsung Note9, který si chce získat hráčská srdce exkluzivní podporou mobilní verze Fortnite.

Herní telefony

Poznejte technologii Intel Optane!

Inovativní paměť Intel Optane přidala vítr do plachet HDD diskům utlačovaným lákavou rychlostí SSD jednotek. V podrobné recenzi Intel Optane sklidila chválu a bezmála dokonalých 95 % hodnocení. Na For Games vám ji Intel představí s plnou parádou. S unikátní pamětí se seznámíte prostřednictvím workshopů nebo ukázek overclockingu a připraveny jsou i soutěže.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.