Přejít k hlavnímu obsahu

nEcro končí; nEophyte v šesti

1. 7. 2007 | 00:29
Klan  nEcro jistě nemusím nikomu představovat, největší stálice české Call of Duty 2 scény a tým, který delší dobu patří do top 4. Před měsícem tento squad oznámil příchod nové akvizice v podobě Jana "rabbi" Havla. Vše se zdálo být v pořádku, na AMD LAN finále tým skončil na jejich obvyklém 4. místě a nic nenasvědčovalo tomu, že by se tým měl rozpadnout.
Výchozí obrázek

Klan cze nEcro jistě nemusím nikomu představovat, největší stálice české Call of Duty 2 scény a tým, který delší dobu patří do top 4. Před měsícem tento squad oznámil příchod nové akvizice v podobě Jana "rabbi" Havla. Vše se zdálo být v pořádku, na AMD LAN finále tým skončil na jejich obvyklém 4. místě a nic nenasvědčovalo tomu, že by se tým měl rozpadnout.

Ovšem velká rána přišla od klíčového hráče Iva "ivanhoe" Nesvadby, který se rozhodl vzít si přes prázdniny "měsíční volno". Když tuto skutečnost zjistil Christian "hybrid" Jánský, rozhodl se tým opustit a připojit se ke konkurenčním cze nEophyte, od kterých měl po odchodu Tomáše "NiO" Janšty do inactivity nabídku. 

Tým, na který platí označení "věčně čtvrtí, se tak rozhodl nehledat za odcházející hráče náhradu a ukončit tak jejich skoro roční působení na CoD2 scéně.

Poslední známá sestava nEcro.cod2:
cze Stanislav "enjOik" Hedeš
cze Christian "hybrid" Jánský
cze Jan "rabbi" Havel
cze Ivo "ivanhoe" Nesvadba
cze Roman "firYkz" Fürst

Nynější sestava nEophyte:
cze Lubomír "Luboshmir" Pešák
cze Christian "hybrid" Jánský
rusko Nikolaj "Mazarini" Lazarev
cze Petr "zafo" Skočovský
cze Petr "Sketch" Staňek
cze Tomáš "NiO" Janšta (inactive)

Vyjádření Stanislava "enjoik" Hedeše:
"Jako po každé větší lan akci, jakou amd lan finále rozhodně bylo, jsme potřebovali trochu odpočinout. Nic nenasvědčovalo tomu, že ivan to na měsíc zabalí. Bohužel po tomto oznámeni nás hybrid obeznámil (přišli jsme na to samy), že dostal nabidku od česke dvojky neophyte, což nás dost zaskočilo, ale na druhou stranu to chapu. S rabbim jsme se dohodli, že nemá ted cenu shánět nové hráče a že tahle rána prostě zašla až příliš hluboko, tudíž už nejsme schopni klan necro dále reprezentovat. (spi0n to ještě neví (manažer nEcro - pozn. redakce)) V podstatě jsme teď hráči na volné noze a hledáme / čekáme, až se nám ozve nějaká ta přijatelnější nabídka.."