Přejít k hlavnímu obsahu

CoD4: Další videa

1. 7. 2007 | 13:20
Na internetu se objevila další videa, týkající se připravovaného 4. dílu úspěšné fps střílečky Call of Duty. První video je rozhovor s Toddem Aldermanem, který je vedoucím skupiny starající se o multiplayer hry Call of Duty 4: Modern Warfare. Rozhovor je v angličtině.Odkaz: http://www.gametrailers.com/player/20974.htmlVe druhém videu můžete vidět, jak díky perku Deep Impact můžete prostřelit zdi. Podle slov výjojářů půjdou stěny prostřelit i jinými silnějšími zbraněmi. Nechme se tedy překvapit, jak vše dopadně, až bude hra vydána.Odkaz: http://www.charlieoscardelta.com/sitedata/fanbase/cod4/v2/flash/ModernWarfare_DeepImpact_WMVHD_Med.zip
Výchozí obrázek

Na internetu se objevila další videa, týkající se připravovaného 4. dílu úspěšné fps střílečky Call of Duty. První video je rozhovor s Toddem Aldermanem, který je vedoucím skupiny starající se o multiplayer hry Call of Duty 4: Modern Warfare. Rozhovor je v angličtině.

Odkaz: http://www.gametrailers.com/player/20974.html

Ve druhém videu můžete vidět, jak díky perku Deep Impact můžete prostřelit zdi. Podle slov výjojářů půjdou stěny prostřelit i jinými silnějšími zbraněmi. Nechme se tedy překvapit, jak vše dopadně, až bude hra vydána.

Odkaz: http://www.charlieoscardelta.com/sitedata/fanbase/cod4/v2/fl
ash/ModernWarfare_DeepImpact_WMVHD_Med.zip

Zdroj: www.esuba.eu