Přejít k hlavnímu obsahu

Obměna sekcí v UnitedSports

2. 7. 2007 | 16:34
Multiklan  UnitedSports, do kterého nedávno zavítal nový DOTA tým, přichází s další změnou. Starý Call of Duty 2 tým vedený Janem "dm3nt" Duchoňem, je nahrazen nyní již bývalým CoD2 týmem  Illusion pictures.Hlavní důvod, který uvádějí na webu, je nevhodné chování hráčů. Dále to jsou podle vedení multiklanu nedostačující výsledky. Tento squad nahrazuje tým IP, který se s přechodem do nového rozhodl udělat uvnitř týmu změny. Daniela "Detor" Pastvu a Michala "MISAK" Valůška nahrazují Lukáš "dopink" Chvojka a Jan "kafe" Lánský. První hráč donedávna působil v Conexii a druhý se po měsíční pauze opět vrací k hraní.
Výchozí obrázek

Multiklan cze UnitedSports, do kterého nedávno zavítal nový DOTA tým, přichází s další změnou. Starý Call of Duty 2 tým vedený Janem "dm3nt" Duchoňem, je nahrazen nyní již bývalým CoD2 týmem cze Illusion pictures.

Hlavní důvod, který uvádějí na webu, je nevhodné chování hráčů. Dále to jsou podle vedení multiklanu nedostačující výsledky. Tento squad nahrazuje tým IP, který se s přechodem do nového rozhodl udělat uvnitř týmu změny. Daniela "Detor" Pastvu a Michala "MISAK" Valůška nahrazují Lukáš "dopink" Chvojka a Jan "kafe" Lánský. První hráč donedávna působil v Conexii a druhý se po měsíční pauze opět vrací k hraní.

Sestava ex-UnitedSports.cod2:
cze Jan "dm3nt" Duchoň
cze Michal "dzegr" Friml
cze Jakub "repty" Stránský
cze Petr "mlc" Lache
cze Václav "NeX" Vaněk

Nová sestava UnitedSports.cod2:
cze Jiří "ajass" Siegel
cze Václav "NeX" Vaněk
cze Lukáš "dopink" Chvojka
cze Jan "kafe" Lánský
cze Radek "prox" Láska