Přejít k hlavnímu obsahu

CZ SK Pro League poznala říjnové vítěze

5. 11. 2018 | 17:19 Counter-Strike 2
Další měsíc česko-slovenské Pro League na portále FACEIT je ve všech divizích u konce. Ve všech dovednostních kategoriích se bojovalo až do konce, tak se pojďme podívat, kdo stanul na čele.
FACEIT CZ SK Pro League
FACEIT CZ SK Pro League

Říjnový žebříček byl premiérový ve spolupráci s partnerem Patriot a jeho herní řadou Viper Gaming, jejíž produkty byly nově věnovány do cen. Vzhledem ke kvartálnímu finále byla Division 1 zkrácena, ale ani to nezastavilo Roberta 'manguss' Kaspera k tomu, aby se poprvé stal králem česko-slovenské FPL. Vítězství mu přináší nejen stylovou klávesnici Patriot VIPER V770, ale spolu s tradičním okupantem nejvyšších příček, Ondřejem 'Crazyy' Švecem, také slot v následující kvalifikaci do evropské FACEIT Pro League. Z odehraných zápasů poznal manguss za dva týdny pouze jedinkrát hořkost porážky a i díky tomu si na čele udržel krásný náskok.

Patriot VIPER V770

Do dění druhé divize se vrátil Vít 'noobiq' Pohlot, který odsud prorazil v první polovině roku na scéně, a ukázal, že mu zdejší prostředí stále sedí. První místo znamená také odměnu v podobě herních sluchátek Patriot VIPER V360. Na druhém místě se umístil náš postupující o kategorii výše, Tomáš 'hajmy11' Hajmacher. Pět periferií Viper Gaming od Patriotu jsme si připravili také pro Division 3, kterou ovládl Ľuboš 'dyxdestroyer' Ivaška. Ten v listopadu bude zkoušet své štěstí ve druhé lize, což koneckonců může v jednotlivých dovednostních kategoriích každý český či slovenský hráč. FACEIT CZ SK Pro League je rozdělena do čtyř divizí a je naprosto pro všechny!

CZ SK Pro League Division 1

CZ SK Pro League Division 2

CZ SK Pro League Division 3

CZ SK Pro League Division 4

FACEIT CZ SK Pro League 10/2018

I pro měsíc listopad budou připraveny ceny Patriot VIPER, oznámení proběhne po MČR 2018.

Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.