Přejít k hlavnímu obsahu

Defiance oficiálně s CoD2 sekcí

17. 7. 2007 | 23:43
Je to poměrně nedávno, co se rozpadli Call of Duty 2 squady multiklanů  nEcra a Defiance. V té době se hodně mluvilo o spojení těchto týmů a vytvoření zcela nového klanu. Tato myšlenka se zrodila v hlavě Stanislava "enjOik" Hedeše (alias kapitána pejska), který se domluvil se svým bývalým spoluhráčem za dob  phyrexian Kristianem "reLax" Maňasem, donedávna působící v barvách defiance a společně vytvořili nový tým.
Výchozí obrázek


Je to poměrně nedávno, co se rozpadli Call of Duty 2 squady multiklanů cze nEcra a cze Defiance. V té době se hodně mluvilo o spojení těchto týmů a vytvoření zcela nového klanu. Tato myšlenka se zrodila v hlavě Stanislava "enjOik" Hedeše (alias kapitána pejska), který se domluvil se svým bývalým spoluhráčem za dob cze phyrexian Kristianem "reLax" Maňasem, donedávna působící v barvách defiance a společně vytvořili nový tým.

V sestavě se ocitli již dva zmiňovaní hráči a knim se přidali Jan "rabbi" Havel (ex-necro), Miloslav "AkSe" Sekerka (ex-defiance) a jako poslední Pavel "radio" Bukartyk (ex-inteRaction). Toho ovšem po pár dnech nahradil Christian "hybRid" Jánský, který opustil nEophyte a rozhodl se pokračovat se svými bývalými spoluhráči. Bukartyk je nyní na volné noze.

Sestava tedy byla vyřešená a nyní se jen čekalo, kam pětice hráčů zamíří. Padali 2 varianty. nEcro a Defiance. Hráči se nakonec rozhodli pro druhý zmiňovaný multiklan, který jim podle slov Stanislava Hedeše, nabídl lepší podmínky.

Sestava Defiance.cod2:
cze Stanislava "enjOik" Hedeše
cze Kristianem "reLax" Maňasem
cze Jan "rabbi" Havel
cze Miloslav "AkSe" Sekerka
cze Christian "hybRid" Jánský