Přejít k hlavnímu obsahu

SuperGamer 2vs2 turnaj

24. 7. 2007 | 11:10 Counter Strike: Source
Další turnaj bude pro milovníky 2v2 na klasických mapách. Odehraje ve středu 25.7.2007 od 19:00. Podmínkou je registrace na webu, což slouží pro získání informací o hráčích. Každý, kdo se chce turnaje účastit, tak musí být na webu registrovaný a mít vyplněné STEAM ID. Hrajeme o drobné, ale zajímavé ceny. Výherce si "odnese" 2ks Speed Link Sonic Media Switch od společnosti Supergamer. Zařízení slouží k pohodlnému přepínání např. mezi sluchátky a bednami, aniž musíte lézt někam pod stůl.
Výchozí obrázek

Další turnaj bude pro milovníky 2v2 na klasických mapách. Odehraje ve středu 25.7.2007 od 19:00. Podmínkou je registrace na webu, což slouží pro získání informací o hráčích. Každý, kdo se chce turnaje účastit, tak musí být na webu registrovaný a mít vyplněné STEAM ID. Hrajeme o drobné, ale zajímavé ceny.

Výherce si "odnese" 2ks Speed Link Sonic Media Switch od společnosti Supergamer. Zařízení slouží k pohodlnému přepínání např. mezi sluchátky a bednami, aniž musíte lézt někam pod stůl.

http://www.supergamer.cz
Speed Link Sonic Media Switch


Registrace: Soukromá zpráva - Mars_cz , konec registrací 25.7. v 18 hod.

Předmět - SUPERGAMER 2on2 turnajNázev klanuLoginy obou hráčůTurnaj je určen max. pro 16 klanů

Pokud budete hrát z herny, musíte to nahlásit při registraci. Napište název herny, kontakt na admina a pokud možno její IP adresu. V případě, že to máte již jako pozn. admina u klanu, není to nutné.

Termín turnaje: Začátek ve středu 25.7.2007 od 19:00.

Mapy: de_dust2, de_nuke, de_train.

Herní systém: Hraje se jedna mapa zkráceným systémem CGS. To je MR9, 1,25 roundtime a 16000 startmoney. Finále pak na dvě vítězné mapy. Klany budou rozděleny do 4 skupin po 4, 2 první postupují do playoff.
výhra - 2 body, remíza - 1 bod, prohra - 0 bodů

Herní servery: Všechny zápasy se odehrají na našich serverech, k dispozici bude SourceTV.

http://www.station.cz

Pravidla: Turnaj se řídí pravidly SuperGamer START turnaje, vyjma věcí, které nejdou v tomto turnaji uplatňovat.